Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hulajnoga |
wie ktoś może gdzie kupię hulajnogę na 3 kółkach dla dziecka?w rozsądnej cenie...,albo może ktoś ma na sprzedaż???chętnie odkupię :) Lala22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hulajnoga |
po co ci 3 koła .
|
|
jeżeli nie masz odpowiedź i na moje pytanie to się nie udzielalaj Lala22
|
|
podbijam, gdzie można kupić tzn gdzie jest duży wybór hulajnóg? Dziś widziałam w 4plu ale tylko 2 rodzaje. Gdzie jeszcze są?
|
|
alegro
|
|
z pewnością znajdziecie coś w Prymusie na al. Legionów i w Scooby Doo
|
|
acha, no właśnie tam nie zaglądałam
|
|
http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-4-dz-0113&order=p&string=hulajnoga+na+3+ko%C5%82ach Proszę popatrzeć tutaj--jest duży wybór,nie trzeba posiadać konta,aby kupić.Przypuszczam,że w Prymusie będzie dużo drożej Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
oburzonamama ma rację, w Prymusie z pewnością będzie drożej. Ja zwykle idę do sklepu, oglądam towar, sprawdzam czy nadaje się dla dziecka i w końcu kupuję na allegro. W zależności od kupowanego przedmiotu można zaoszczędzić 50-100 zł, albo nawet więcej!!!
|
|
Mam hulajnogę 3 kołową dla dziewczynki z kucykami pony
|
|
w jakiej cenie?
|
|
w Biker Shopie są super hulajnogi :) Ja synkowi kupowałem na dzień dziecka rok temu, bardzo porządnie zrobione i niedrogie :)
|
|
Jakie macie zdanie o elektrycznych?
|
|
Obecnie jest to jedna z chętniej wybieranych przez dzieci zabawek. Jakie mam zdanie? Raczej obojętne. Jeśli rodzice chcą kupic dziecku to niech kupują. Zresztą do jazdy na hulajnodze przekonuje się wiele osób Urządzenie nie jest drogie, mozna sobie sprawdzić na Spokey. A w ciepłe dni daje możliwośc ominięcia korków na ulicach. Hulajnogą mozna jechać po chodniku tak wiec jest to równiez bezpieczniejsze niż jazda rowerem po ulicy. W Łomży niewiele osób w ten sposob jeździ, ale w Warszawie czy w Lublinie jest to już o wiele bardziej popularne.
|
|
sama szukam hulajnogi na prezent dla dziecka i nie wiem na co się zdecydować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |