Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Liceum dla Dorosłych |
Witam. Mam zamiar zapisać sie do Liceum dla dorosłych. Pytanie brzmi... do jakiego? Czy może ktos polecić jakąś placówke? Interesuje mnie bezpłatna szkoła łatwa i przyjemna ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Liceum dla Dorosłych |
I żeby egzaminów nie było i nie trzeba było chodzić :)
|
|
Sory ale po Twojej wypowiedzi nie mam propozycji do rozwazenia...
|
|
www twojaszkola pl .polecam.fajna kadra i duze udogodnienia dla osób pracujących.
|
|
bezpłatna, łatwa i przyjemna.. :) najlepiej żeby nie trzeba było do niej chodzić, uczyć się a wogle to niech od razu przy zapisie wydadzą mi świadectwo końcowe będzie z bani .... bez urazy ale tak właśnie odebrałam Twój post :p Powodzenia
|
|
Nie chodzi mi o to zeby nie uczeszczac na zajecia. Chodzi o to zeby nie bylo wymagan takich jak w leceach dziennych czy technikach badz w innych szkolach srednich po gimnazjum
|
|
do madzik33 Widze ze czytanie ze zrozumieniem zostało pominięte w edukacji.
|
|
nie ktorzy z tego forum siedza w chalupie i nie maja zadnych zajec... nie maja pracy dziennej i pisza glupoty. Czlowiek ktory pracuje ma czas na edukacje ale nie tak rozlegly jak osoba pracujaca dlatego tez zadalem pytanie i zalozylem w tym celu ten temat
|
|
mialem na mysli osoby nie pracujace.
|
|
Rufi nie rób z siebie takiego filozofa :p Jasno i wyraznie jest napisane do której części wypowiedzi się odniosłam. Każdy by chciał przejść przez szkołę łatwo i przyjemnie, żeby nic za bardzo nie wymagali. Pózniej mamy takich jak Ty filozofów, którzy sami nie potrafią zrozumieć tekstu a wytykają to innym :)
|
|
Prywatne LO Ul. Polna 40a Twoja-Szkoła, polecam zapisz się tam
|
|
Tak właśnie ,tam idź :-3
|
|
ohp
|
|
Do madzik33.znajdz w słowniku znaczenie słowa filozof a potem sie wypowiadaj,Jesli koles pyta konkretnie o co mu chodzi to odpisz jesli masz cos do polecenia a nie rob mu łaskawie oceny jaki to jest beznadziejny ect..) ''najlepiej żeby nie trzeba było do niej chodzić, uczyć się a wogle to niech od razu przy zapisie wydadzą mi świadectwo końcowe będzie z bani .... ;
|
|
Rufi:) Żak to jednak nie jest najlepsza szkoła:):)
|
|
A jakie sa warunki w tej szkole na polnej ? Wymagania duze? Jak ktos uczeszcza prosze o podpowiedzi ;)
|
|
jak będziesz chodził to zdasz wymagania jak dla 10 latka, i trzymaj sie z dala od jakis ohp wybieraj porządne szkoły które mają renome a nie fajansy patologiczne
|
|
Dzięki za info arabski ;)
|
|
Wazna jest frekwencja na zajeciach i oddawanie prac na czas.Jesli podejdziesz do tematu odpowiedzialnie to naprawde polecam.Miła atmosfera zwłaszcza ze strony p.dyrektor.A ze strony nauczycieli to kazdego traktuja indywidualnie.
|
|
ŻAK , al. Legionów 4o przy CH4plus
|
|
a można się jeszcze zapisać przez Internet wypełniając formularz ze strony www.zak.edu.pl/rekrutacja/formularz_kontaktowy
|
|
Ja proponuję Centrum Kształcenia Ustawicznego na Przykoszarowej. To szkoła państwowa, więc nie kupujesz sobie za czesne świadectwa, trzeba cokolwiek robić, przystępować do egzaminów, ale za to masz szansę na zdawanie matury. W prywatnych szkołach nastawiają się na trzepanie kasy z czesnego, a do matury mało kto podchodzi, bo ludzie nic nie umieją. Wybór należy do Ciebie:) *finka*
|
|
na cholere komu ta matura w tych czasach, jeb**j sie w łeb
|
|
ŻAK to szkoła niepubliczna, ale na prawach publicznej = nauka jest ZA DARMO egzaminy i matura też tak jak legitymacja i zaświadczenia ;)
|
|
Witam Mam problem z liceum. W zeszłym roku postanowiłem pójść do liceum. Byłem dałem swoje świadectwo, i zdjęcie, NIE PODPISYWAŁEM żadnej umowy. W szkole byłem pół dnia, następnie postanowiłem przerwać naukę, nie pojawiłem się już w niej nigdy. Wczoraj przyszło mi pismo od dyrekcji że zostałem wykreślony z listy, to mam gdzieś, ale chcą także ode mnie 630 złotych. Z jakiej racji mam płacić za coś z czego nie korzystałem, na dodatek nie podpisywałem żadnej umowy. Czy mogę to jakoś obejść? Proszę o rady. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |