niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Liceum dla Dorosłych

Witam. Mam zamiar zapisać sie do Liceum dla dorosłych. Pytanie brzmi... do jakiego? Czy może ktos polecić jakąś placówke? Interesuje mnie bezpłatna szkoła łatwa i przyjemna ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Liceum dla Dorosłych

I żeby egzaminów nie było i nie trzeba było chodzić :)

Sory ale po Twojej wypowiedzi nie mam propozycji do rozwazenia...

www twojaszkola pl .polecam.fajna kadra i duze udogodnienia dla osób pracujących.

bezpłatna, łatwa i przyjemna.. :) najlepiej żeby nie trzeba było do niej chodzić, uczyć się a wogle to niech od razu przy zapisie wydadzą mi świadectwo końcowe będzie z bani .... bez urazy ale tak właśnie odebrałam Twój post :p Powodzenia

Nie chodzi mi o to zeby nie uczeszczac na zajecia. Chodzi o to zeby nie bylo wymagan takich jak w leceach dziennych czy technikach badz w innych szkolach srednich po gimnazjum

do madzik33 Widze ze czytanie ze zrozumieniem zostało pominięte w edukacji.

nie ktorzy z tego forum siedza w chalupie i nie maja zadnych zajec... nie maja pracy dziennej i pisza glupoty. Czlowiek ktory pracuje ma czas na edukacje ale nie tak rozlegly jak osoba pracujaca dlatego tez zadalem pytanie i zalozylem w tym celu ten temat

mialem na mysli osoby nie pracujace.

Rufi nie rób z siebie takiego filozofa :p Jasno i wyraznie jest napisane do której części wypowiedzi się odniosłam. Każdy by chciał przejść przez szkołę łatwo i przyjemnie, żeby nic za bardzo nie wymagali. Pózniej mamy takich jak Ty filozofów, którzy sami nie potrafią zrozumieć tekstu a wytykają to innym :)

Prywatne LO Ul. Polna 40a Twoja-Szkoła, polecam zapisz się tam

Tak właśnie ,tam idź :-3

ohp

Do madzik33.znajdz w słowniku znaczenie słowa filozof a potem sie wypowiadaj,Jesli koles pyta konkretnie o co mu chodzi to odpisz jesli masz cos do polecenia a nie rob mu łaskawie oceny jaki to jest beznadziejny ect..) ''najlepiej żeby nie trzeba było do niej chodzić, uczyć się a wogle to niech od razu przy zapisie wydadzą mi świadectwo końcowe będzie z bani .... ;

Rufi:)

Żak to jednak nie jest najlepsza szkoła:):)

A jakie sa warunki w tej szkole na polnej ? Wymagania duze? Jak ktos uczeszcza prosze o podpowiedzi ;)

jak będziesz chodził to zdasz wymagania jak dla 10 latka, i trzymaj sie z dala od jakis ohp wybieraj porządne szkoły które mają renome a nie fajansy patologiczne

Dzięki za info arabski ;)

Wazna jest frekwencja na zajeciach i oddawanie prac na czas.Jesli podejdziesz do tematu odpowiedzialnie to naprawde polecam.Miła atmosfera zwłaszcza ze strony p.dyrektor.A ze strony nauczycieli to kazdego traktuja indywidualnie.

ŻAK , al. Legionów 4o przy CH4plus

a można się jeszcze zapisać przez Internet wypełniając formularz ze strony www.zak.edu.pl/rekrutacja/formularz_kontaktowy

Ja proponuję Centrum Kształcenia Ustawicznego na Przykoszarowej. To szkoła państwowa, więc nie kupujesz sobie za czesne świadectwa, trzeba cokolwiek robić, przystępować do egzaminów, ale za to masz szansę na zdawanie matury. W prywatnych szkołach nastawiają się na trzepanie kasy z czesnego, a do matury mało kto podchodzi, bo ludzie nic nie umieją. Wybór należy do Ciebie:)

*finka*

na cholere komu ta matura w tych czasach, jeb**j sie w łeb

ŻAK to szkoła niepubliczna, ale na prawach publicznej = nauka jest ZA DARMO
egzaminy i matura też tak jak legitymacja i zaświadczenia ;)

Witam

Mam problem z liceum.

W zeszłym roku postanowiłem pójść do liceum.

Byłem dałem swoje świadectwo, i zdjęcie, NIE PODPISYWAŁEM żadnej umowy.

W szkole byłem pół dnia, następnie postanowiłem przerwać naukę, nie pojawiłem się już w niej nigdy.

Wczoraj przyszło mi pismo od dyrekcji że zostałem wykreślony z listy, to mam gdzieś, ale chcą także ode mnie 630 złotych.

Z jakiej racji mam płacić za coś z czego nie korzystałem, na dodatek nie podpisywałem żadnej umowy.

Czy mogę to jakoś obejść?

Proszę o rady.

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org