Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rajd turystyczny |
Kto miałby ochotę wystartować w rajdzie turystycznym?? Pozdrawiam Marcin DYZIAK Jasiński
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rajd turystyczny |
Krzysiek.
|
|
;) Ja tez ;) Pozdrowka Lukasz
|
|
Marek, .. tylko powiedzcie co kryje się za pojęciem Rajd Turystyczny?
|
|
No więc pod pojęciem Rajdu turystycznego kryje się czysta zabawa. Przedewszystkim nikt nie chce, aby zawodnicy katowali swoje samochody. Jest to rajd przeznaczony dla wszystkich posiadaczy czterech kółek. Mogą to byc maluchy z '79 jak i najnowsze Volvo czy mercedesy. Cały Rajd będzie miał chcrakter rodzinnej zbawy. Będą konkurencje takie jak: - zmiana koła zapasowego na czas - talerz Stewarta (taka piłka na talerzu od satelity) - plac manewrowy na czas - sparwdzian z testów ruchu drogowego - objazdówka Łomży itp..... Ogólnie cała impreza ma na celu zebranie jak najwiekszej liczby uczestników tylko po to, żeby w Łomży ponownie zaistniała zdrowa motoryzacja, a nie tylko karki w swoich "zajebi...ych" (przepraszam za wyrażenie) BMW i VW Golfach. Oczywiście ich też zapraszamy, ale jeżeli mają nadzieję że sobie poszaleją na ręcznym to sie grubo mylą. Głownym orgnizatorem imprezy jest Automobilklub Łomżyński. Podczas rajdu będzie można się zapisać do naszego klubu. Zapraszamy serdecznie!!!! Pozdrawiam Marcin DYZIAK Jasiński
|
|
Marcin Sam wiesz, że AŁ od wielu lat nie działa. Myślałem nawet, że został ostatecznie rozwiązany. Jeśli masz ambicje reaktywować tę organizację, chylę czoło. Nie chcę być złym prorokiem, ale najczęsciej z bicia piany nic nie wychodzi. Nie pytaj czy będą chętni- będą, jeśli zrobisz dobrą imprezę. Zainteresowani wiedzą co to jest OS, rajd na orientację, próba zrywu i hamowania, że rajd to nie wyścig, ..i wiedzą, że czasy świetności AŁ czy WKM-tu dawno minęły. Czy wrócą? P.S. Krzysztof to Twój stary?
|
|
MarCo widzisz AŁ działał do roku 2002. Od 2003 roku zawieszona jest działalność gospodarcza klubu. Ja wyszedłem z założenia, że może jakaś reklama to wszystko ruszy od nowa. Czekamy cały czas na zamówione już rzeczy a rajd będzie na początku marca. Więcej dowiedzą się wszyscy jak już będzie coś dokładnie ustalone. Narazie są plany i tylko sprawdzam jak ludzie na to patrzą. Jak masz ochotę to zapraszam. Mam nadzieję że nie okażesz się jednym z tych zainteresowanych co się tylko pytają a później nie przyjeżdżają na rajd. Pozdrawiam Odp: TAK :) Pozdrawiam Marcin DYZIAK Jasiński
|
|
Pomysł ciekawy.
|
|
Świetny pomysł... Piszę sie na to
|
|
|
hah to nic ale można byłoby coś takiego zorganizować...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |