czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rajd turystyczny

Kto miałby ochotę wystartować w rajdzie turystycznym??

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rajd turystyczny

Krzysiek.

;) Ja tez ;)
Pozdrowka
Lukasz

Marek, ..
tylko powiedzcie co kryje się za pojęciem Rajd Turystyczny?

No więc pod pojęciem Rajdu turystycznego kryje się czysta zabawa. Przedewszystkim nikt nie chce, aby zawodnicy katowali swoje samochody. Jest to rajd przeznaczony dla wszystkich posiadaczy czterech kółek. Mogą to byc maluchy z '79 jak i najnowsze Volvo czy mercedesy. Cały Rajd będzie miał chcrakter rodzinnej zbawy. Będą konkurencje takie jak:
- zmiana koła zapasowego na czas
- talerz Stewarta (taka piłka na talerzu od satelity)
- plac manewrowy na czas
- sparwdzian z testów ruchu drogowego
- objazdówka Łomży
itp.....
Ogólnie cała impreza ma na celu zebranie jak najwiekszej liczby uczestników tylko po to, żeby w Łomży ponownie zaistniała zdrowa motoryzacja, a nie tylko karki w swoich "zajebi...ych" (przepraszam za wyrażenie) BMW i VW Golfach. Oczywiście ich też zapraszamy, ale jeżeli mają nadzieję że sobie poszaleją na ręcznym to sie grubo mylą. Głownym orgnizatorem imprezy jest Automobilklub Łomżyński. Podczas rajdu będzie można się zapisać do naszego klubu.

Zapraszamy serdecznie!!!!

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Marcin
Sam wiesz, że AŁ od wielu lat nie działa. Myślałem nawet, że został ostatecznie rozwiązany. Jeśli masz ambicje reaktywować tę organizację, chylę czoło. Nie chcę być złym prorokiem, ale najczęsciej z bicia piany nic nie wychodzi. Nie pytaj czy będą chętni- będą, jeśli zrobisz dobrą imprezę.

Zainteresowani wiedzą co to jest OS, rajd na orientację, próba zrywu i hamowania, że rajd to nie wyścig, ..i wiedzą, że czasy świetności AŁ czy WKM-tu dawno minęły. Czy wrócą?
P.S. Krzysztof to Twój stary?

MarCo widzisz AŁ działał do roku 2002. Od 2003 roku zawieszona jest działalność gospodarcza klubu. Ja wyszedłem z założenia, że może jakaś reklama to wszystko ruszy od nowa. Czekamy cały czas na zamówione już rzeczy a rajd będzie na początku marca. Więcej dowiedzą się wszyscy jak już będzie coś dokładnie ustalone. Narazie są plany i tylko sprawdzam jak ludzie na to patrzą. Jak masz ochotę to zapraszam. Mam nadzieję że nie okażesz się jednym z tych zainteresowanych co się tylko pytają a później nie przyjeżdżają na rajd.

Pozdrawiam

Odp: TAK :)

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Pomysł ciekawy.

Świetny pomysł... Piszę sie na to

Wątek z 2003 roku…

hah to nic ale można byłoby coś takiego zorganizować...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org