poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PKO BP zmiana opłat za prowadzenie rach., opłat bankowych itp

Chodzi m.in. o tzw. SUPERKONTO.
Przelew teraz będzie kosztował 70gr a nie 50gr jak dotychczas
Wydanie/wznowienie karty 26,00zł
Prowadzenie rachunku , opłata comiesięczna 8,90 a nie 6,90
Za każdą zdrapkę 10 gr ( przy przelewie z karty zdrapki )

Wyjście z tej sytuacji ( zdaniem osoby tam doradzajacej ) to przekształcenie w/w konta na tzw.konto bez granic, koszt jednorazowy 50zł, prowadzenie comiesięczne 15zł. I to wszystko. Moim zdaniem jest jeszcze jedno wyjście : zmienić bank....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PKO BP zmiana opłat za prowadzenie rach., opłat bankowych itp

Niestety, podwyżki to we wszystkich bankach ostatnio norma :/

Od kiedy wchodzą te zmiany?

Poprzez "zdrapkę" rozumiemy kartę kodów jednorazowych, niezbędną do przeprowadzenia transakcji elektronicznej, tak? Dotąd było to bezpłatne. Teraz nawet za zdrapanie naliczają kasę?

Pazerność tych instytucji nie ma granic. Żeby tak łupić klientów w czasie kryzysu.

Śmiech na sali tyle płacić za prowadzenie konta, za każdy przelew itp. Jest parę banków, gdzie to wszystko jest za darmo, więc po co siedzieć w tym beznadziejnym PKO...

Zakładajać ten temat wg mnie robisz z siebie Kretyna / Kretynkę wielokrotnie !!!

Po pierwsze nie masz o czym pisać tylko o każdej wg Ciebie niby ważnej sprawie na forum? Pewnie podobnie piszesz na facebuku :)

Po drugie chwalisz sie czy zalisz? Tyle lat miales/as rachunek w tym banku.. i dopeiro teraz spostrzegles/ as sie ze oplaty sa wysokie?

Jestes emerytem lub czlowiekiem z mentalnoscia ze bank polski nigdy nie upadnie? natomiast teraz sie zalisz?

Wolisz bawic sie w badziewne zdrapki zamiast zdecydowanie lepsze autoryzacje sms?

"zdaniem osoby tam doradzajacej" a czy zdajesz sobie sprawe ze kazdy ma standardy wg jakich musi sie zachowac? oferta jaka moze zaoferowac musi miescic sie w ramach oferty banku natomiast ta - osoba doradzajaca - tylko pracuje i wcale nie musi z tej oferty korzystac ? ludzie pracuja wszedzie i czasami wiedza ze wciskaja kit ale pracowac musza... pracowalas/es kiedys?

Dzieki za wiadomosci dotyczace wyciagu z oplat i prowizji kont debetowych banku Pko BP - jednak osobiscie je znam i korzystam z formy zdecydowanie tanszej 'wrecz zerowej' za oplaty do rachunku w innym banku.

No coz.. przykro mi za Twoje gorzkie zale... moze swiadomie czas na zmiany ?

Tak czy inaczej temat bezsensowny!!!

- to żeś się wypowiedział marecccki......

- założyłam ten temat po to aby zobaczyć co inni myślą na ten temat jeśli też mają konto w PKO BP , oraz opinię tych którzy mają w innych bankach i np o wiele lepsze zw.z tym "usługi"

- ponadto przyssłano kazdemu użytkownikowi do domku taki cennik w/w zmian ale czy każdy czytał....? chyba jak widać nie każdy.....

- i to nie są żale marecccki, i nie jestem emerytem...

- poza tym zaskoczyła mnie twoja postawa...jak bym tym tematem uraziła Ciebie i Twoją rodzinę...uspokój sie :)

Ok ok nerwus ze mnie ;) Zaloz sobie chociazby Alior Sync a nie zapalcisz zlamanej zlotowki za konto karte bankomaty.

..no właśnie :) , pewnie będe musiała tak zrobić bo w tym banku opłaty chyba są dosyć wysokie w porównaniu z innymi jak widać...

lepiej zmienić bank.
W PKO BP obsługa jak za PRL - bardzo niemiła, i na Niemcewicza, i na Placu Kościuszki, a oferta też pozostawia wiele do życzenia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org