Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PKO BP zmiana opłat za prowadzenie rach., opłat bankowych itp |
Chodzi m.in. o tzw. SUPERKONTO. Przelew teraz będzie kosztował 70gr a nie 50gr jak dotychczas Wydanie/wznowienie karty 26,00zł Prowadzenie rachunku , opłata comiesięczna 8,90 a nie 6,90 Za każdą zdrapkę 10 gr ( przy przelewie z karty zdrapki ) Wyjście z tej sytuacji ( zdaniem osoby tam doradzajacej ) to przekształcenie w/w konta na tzw.konto bez granic, koszt jednorazowy 50zł, prowadzenie comiesięczne 15zł. I to wszystko. Moim zdaniem jest jeszcze jedno wyjście : zmienić bank....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PKO BP zmiana opłat za prowadzenie rach., opłat bankowych itp |
Niestety, podwyżki to we wszystkich bankach ostatnio norma :/
|
|
Od kiedy wchodzą te zmiany? Poprzez "zdrapkę" rozumiemy kartę kodów jednorazowych, niezbędną do przeprowadzenia transakcji elektronicznej, tak? Dotąd było to bezpłatne. Teraz nawet za zdrapanie naliczają kasę?
|
|
Pazerność tych instytucji nie ma granic. Żeby tak łupić klientów w czasie kryzysu.
|
|
Śmiech na sali tyle płacić za prowadzenie konta, za każdy przelew itp. Jest parę banków, gdzie to wszystko jest za darmo, więc po co siedzieć w tym beznadziejnym PKO...
|
|
Zakładajać ten temat wg mnie robisz z siebie Kretyna / Kretynkę wielokrotnie !!! Po pierwsze nie masz o czym pisać tylko o każdej wg Ciebie niby ważnej sprawie na forum? Pewnie podobnie piszesz na facebuku :) Po drugie chwalisz sie czy zalisz? Tyle lat miales/as rachunek w tym banku.. i dopeiro teraz spostrzegles/ as sie ze oplaty sa wysokie? Jestes emerytem lub czlowiekiem z mentalnoscia ze bank polski nigdy nie upadnie? natomiast teraz sie zalisz? Wolisz bawic sie w badziewne zdrapki zamiast zdecydowanie lepsze autoryzacje sms? "zdaniem osoby tam doradzajacej" a czy zdajesz sobie sprawe ze kazdy ma standardy wg jakich musi sie zachowac? oferta jaka moze zaoferowac musi miescic sie w ramach oferty banku natomiast ta - osoba doradzajaca - tylko pracuje i wcale nie musi z tej oferty korzystac ? ludzie pracuja wszedzie i czasami wiedza ze wciskaja kit ale pracowac musza... pracowalas/es kiedys? Dzieki za wiadomosci dotyczace wyciagu z oplat i prowizji kont debetowych banku Pko BP - jednak osobiscie je znam i korzystam z formy zdecydowanie tanszej 'wrecz zerowej' za oplaty do rachunku w innym banku. No coz.. przykro mi za Twoje gorzkie zale... moze swiadomie czas na zmiany ? Tak czy inaczej temat bezsensowny!!!
|
|
- to żeś się wypowiedział marecccki...... - założyłam ten temat po to aby zobaczyć co inni myślą na ten temat jeśli też mają konto w PKO BP , oraz opinię tych którzy mają w innych bankach i np o wiele lepsze zw.z tym "usługi" - ponadto przyssłano kazdemu użytkownikowi do domku taki cennik w/w zmian ale czy każdy czytał....? chyba jak widać nie każdy..... - i to nie są żale marecccki, i nie jestem emerytem... - poza tym zaskoczyła mnie twoja postawa...jak bym tym tematem uraziła Ciebie i Twoją rodzinę...uspokój sie :)
|
|
Ok ok nerwus ze mnie ;) Zaloz sobie chociazby Alior Sync a nie zapalcisz zlamanej zlotowki za konto karte bankomaty.
|
|
..no właśnie :) , pewnie będe musiała tak zrobić bo w tym banku opłaty chyba są dosyć wysokie w porównaniu z innymi jak widać...
|
|
lepiej zmienić bank. W PKO BP obsługa jak za PRL - bardzo niemiła, i na Niemcewicza, i na Placu Kościuszki, a oferta też pozostawia wiele do życzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |