środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Propozycja dla wszystkich forumowiczów 4lomza.pl !

Witajcie.
Proponuję zorganizować spotkanie wszystkich forumowiczów w najbliższą sobotę (8 listopada), najlepiej w późnych godzinach popołudniowych. Co o tym sądzicie? Kto z Was pisze się ewentualnie na takie masowe spotkanie połączone z dyskusją ? Szczegóły jeszcze się ustali ;-)

Pozdrawiam

Mr S
GG #1515637

"Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Propozycja dla wszystkich forumowiczów 4lomza.pl !

ale byłaby jazda....burza mózgów...co niektórzy daliby sobie po razie, za poglądy... :-)))))pomysł zarąbisty

mogło by być całkiem miło. pod warunkiem, że nikt by sie pod nikogo nie podszywał . ale tak ogolnie pomysł jest ok :):Pysiaczek napisał(a):

MONIKAS: myśl nad tym kursem - czekam na GG 1515637 ;-)

Co do spotkania to będzie super, jak napisał(a) Pysiaczek będzie to prawdziwa burza mózgów !!!

Pozdrawiam

cały czas myślę:-) dzwoniłam do notu i pani po krotkim wywiadzie stwierdziła ze powinnam iść na studia podyplomowe kier. informatyka:)

No to zastanawiaj sie ;-) Ja czekam. Gwarantuje Ci, że nauczę Cię rzeczy o których nie masz pojęcia (bez skojarzeń)...

Pozdrawiam

Pozdrawiam

ja z miłą chęcią przyszedł bym na to spotkanie, bo zawsze warto się z młodymi ludzmi spotkac i powymieniac poglądy. 5 latek temu jechałem 500km na podobne spotkanie. Niestety 8 listopada nie pasuje mi wogule, i gdyby była mozliwośc przesunięcia spotkania na 12 likstopada. To jest środa, środek tygodnia, (byc może w obote będzie chciał gdzies jechać - tak jak ja w góry :-) ) Do środy zapewne więcej ludzików sie dowie o spotkaniu, więc może jednak na środe 12 listopada ? Zadecydujecie sami.
Pozdrawiam

Pas100r

No spoko, wspólnie ustalimy date ;)

Pozdrawiam

A gdzie mielibyśmy się spotkać?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org