Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Propozycja dla wszystkich forumowiczów 4lomza.pl ! |
Witajcie. Proponuję zorganizować spotkanie wszystkich forumowiczów w najbliższą sobotę (8 listopada), najlepiej w późnych godzinach popołudniowych. Co o tym sądzicie? Kto z Was pisze się ewentualnie na takie masowe spotkanie połączone z dyskusją ? Szczegóły jeszcze się ustali ;-) Pozdrawiam Mr S GG #1515637 "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Propozycja dla wszystkich forumowiczów 4lomza.pl ! |
ale byłaby jazda....burza mózgów...co niektórzy daliby sobie po razie, za poglądy... :-)))))pomysł zarąbisty
|
|
mogło by być całkiem miło. pod warunkiem, że nikt by sie pod nikogo nie podszywał . ale tak ogolnie pomysł jest ok :):Pysiaczek napisał(a):
|
|
MONIKAS: myśl nad tym kursem - czekam na GG 1515637 ;-) Co do spotkania to będzie super, jak napisał(a) Pysiaczek będzie to prawdziwa burza mózgów !!! Pozdrawiam
|
|
cały czas myślę:-) dzwoniłam do notu i pani po krotkim wywiadzie stwierdziła ze powinnam iść na studia podyplomowe kier. informatyka:)
|
|
No to zastanawiaj sie ;-) Ja czekam. Gwarantuje Ci, że nauczę Cię rzeczy o których nie masz pojęcia (bez skojarzeń)... Pozdrawiam Pozdrawiam
|
|
ja z miłą chęcią przyszedł bym na to spotkanie, bo zawsze warto się z młodymi ludzmi spotkac i powymieniac poglądy. 5 latek temu jechałem 500km na podobne spotkanie. Niestety 8 listopada nie pasuje mi wogule, i gdyby była mozliwośc przesunięcia spotkania na 12 likstopada. To jest środa, środek tygodnia, (byc może w obote będzie chciał gdzies jechać - tak jak ja w góry :-) ) Do środy zapewne więcej ludzików sie dowie o spotkaniu, więc może jednak na środe 12 listopada ? Zadecydujecie sami. Pozdrawiam Pas100r
|
|
No spoko, wspólnie ustalimy date ;) Pozdrawiam
|
|
A gdzie mielibyśmy się spotkać?
|