niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego nie ma informacji???

Zatem pytam administratora i tych ludzi, którzy są odpowiedzialni za to, co się dzieje w Łomży: Dlaczego nie ma informacji mówiących o tym, jakich atrackcji możemy się spodziewać w nadchodzący weekend, co będzie ciekawego w nastepnym tygodniu ze sportu, itp. Powinna być jakaś publikacja na ten temat. No kur.... wnerwiłem się bo w miniony weekend rozmyślałem co tu ciekawego robić w Łomży a tu proszę... W Zbójnej odbywały się zawody strażackie. I oczywiście nigdzie żadnej o tym informacji. Ludzie pomyślcie o tym. Zbierajcie informacje i informujcie ludzi o atrakcjach (jeśli takowe maja być). Każdy napewno byłby zadowolony gdy buszując po portalu mógłby zapoznać się z tym co będzie ciekawego sie działo, a tym samym zaplanować sobie wolny czas.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego nie ma informacji???

są ;-) wystarczy kliknąć w dzień na kalendarzu po boku

pozdro!

znikoma część informacji znajduje sie w kalendarzu na stronie głównej lecz jest to mało przystępny sposób podawania takich informacji ;]

a od kiedy to dziennikarz ma informować o imprezie mającej się wydarzyć, to chyba raczej organizator powinien o to zadbac aby rozreklamować imprezę którą organizuje, między innymi poprzez zamieszczenie jakiegoś baneru na stronce, lub też zwykłego ogłoszenia

Też niekażdy umnie z tego korzystac ( ja umiem )

Tak Ptysiu, ty umniesz. I chyba tylko ty umniesz. Zapewne tylko nie umniesz korzystać z wiedzy którą przekazuje tobie nauczycielka jęz. polskiego, nie umniesz korzystać ze słowników jęz. polskiego itd.

Byłego czasu też gorąco prosiłem ale jak widdzę bez skutku o to abyśmy mogli otrzymywać informację o wydarzeniach nie w czasie przeszłym że się już odbyły lecz w przyszłym że będą tu i tu i o tej godzinie.
My nie jesteśmy historykami aby odnotowywać że to już było ale żywymi ludźmi chcącymi brać w tych wydarzeniach aktywny udział.
Media napewno są o tym informowane przez organizatorów wcześniej i tylko potrzeba troche dobrej woli aby wstawić taką wzmianke na tej stronie.
Czy sie kiedyś na ten gest doczekamy????????????????????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org