Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego nie ma informacji??? |
Zatem pytam administratora i tych ludzi, którzy są odpowiedzialni za to, co się dzieje w Łomży: Dlaczego nie ma informacji mówiących o tym, jakich atrackcji możemy się spodziewać w nadchodzący weekend, co będzie ciekawego w nastepnym tygodniu ze sportu, itp. Powinna być jakaś publikacja na ten temat. No kur.... wnerwiłem się bo w miniony weekend rozmyślałem co tu ciekawego robić w Łomży a tu proszę... W Zbójnej odbywały się zawody strażackie. I oczywiście nigdzie żadnej o tym informacji. Ludzie pomyślcie o tym. Zbierajcie informacje i informujcie ludzi o atrakcjach (jeśli takowe maja być). Każdy napewno byłby zadowolony gdy buszując po portalu mógłby zapoznać się z tym co będzie ciekawego sie działo, a tym samym zaplanować sobie wolny czas.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego nie ma informacji??? |
są ;-) wystarczy kliknąć w dzień na kalendarzu po boku pozdro!
|
|
znikoma część informacji znajduje sie w kalendarzu na stronie głównej lecz jest to mało przystępny sposób podawania takich informacji ;]
|
|
a od kiedy to dziennikarz ma informować o imprezie mającej się wydarzyć, to chyba raczej organizator powinien o to zadbac aby rozreklamować imprezę którą organizuje, między innymi poprzez zamieszczenie jakiegoś baneru na stronce, lub też zwykłego ogłoszenia
|
|
Też niekażdy umnie z tego korzystac ( ja umiem )
|
|
Tak Ptysiu, ty umniesz. I chyba tylko ty umniesz. Zapewne tylko nie umniesz korzystać z wiedzy którą przekazuje tobie nauczycielka jęz. polskiego, nie umniesz korzystać ze słowników jęz. polskiego itd.
|
|
Byłego czasu też gorąco prosiłem ale jak widdzę bez skutku o to abyśmy mogli otrzymywać informację o wydarzeniach nie w czasie przeszłym że się już odbyły lecz w przyszłym że będą tu i tu i o tej godzinie. My nie jesteśmy historykami aby odnotowywać że to już było ale żywymi ludźmi chcącymi brać w tych wydarzeniach aktywny udział. Media napewno są o tym informowane przez organizatorów wcześniej i tylko potrzeba troche dobrej woli aby wstawić taką wzmianke na tej stronie. Czy sie kiedyś na ten gest doczekamy????????????????????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |