Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry GINEKOLOG do prowadzenia ciąży |
Witam, tak jak w temacie chciałabym dowiedzieć się jakiego lekarza ginekologa polecacie do prowadzenia ciąży? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry GINEKOLOG do prowadzenia ciąży |
Jeśli prywatnie to doktor Sokół. Jeśli na NFZ doktor Załęska.
|
|
Dzięki za odp :) a w którym miejscu oni przyjmuja doktor Sokół i Załęska i w jakie dni oraz godziny?
|
|
osobiście polecam z doswiadczenia dr Załęską. Chodziłąm na nfz i własciwie nie narzekam. Zawsze jesli ma jakies watpliwosci czy jest zaniepokojona to wysyla do szpitala. ZAŁĘSKA Księcia Janusza I 15f 18-400 Łomża tel 606 416 156 Godziny otwarcia: W ramach ubezpieczenia: Poniedziałek 10:00-16:00 Wtorek i Czwartek 8:00-15:00 Środa 13:00-18:00 Prywatnie: Poniedziałek 16:00-18:00 Środa 18:00-20:00
|
|
tylko nie piskorska! a Sokół i Załęska są ok. dobre opinie ma też Oleszczuk i Skrętek oraz Zaręba.
|
|
Dr Sokół przyjmuje na ul.Ks.Anny tel. 512 452 040
|
|
a w jakie dni i w jakich godzinach odnośnie Dr Sokół
|
|
Pijagin
|
|
Na pewno w czwartki a inne dni do uzgodnienia
|
|
tylko nie zareba chodzilam do niego na poczatku pierwszej ciazy i jest okropnie nastawiony na kase mowi nie wyraznie usg jest kilku sekundowe na pytania odp zbywajaco mozna zrozumiec tylko " 120 zl " a jak trafilam do szpitala i zadzwonilam do niego to nawet nie spytal dlaczego itd tylko zebym sie umowila na nastepna wizyte a jak po tym fakcie zmienilam lekarza na sokola i dopiero sie przekonalam co to lekarz prowadzacy ciaze badania dokladny opis wszystkiego na usg dokladna odp na wszystkie pytania watpliwosci itd super lekarz druga ciaze juz od poczatku prowadzil sokol i tez sie na nim nie zawiodlam podczas porodu trafilam za kazdym razem na jego dyzur dzwonil do poloznych i sie pytal o mnie pierwszy zakonczyl sie cesarka a drugi raz rodzilam sn po kazdym prodzie przychodzil i pytal jak sie czuje jak maluszek polecam naprawde
|
|
Polecam dr Ściane prowadził mi dwie ciąże. Gabinet prywatny na Żeromskiego przyjmuje w poniedziałek,środa, piątek po rejestracji telefonicznej. Na fundusz Polowa.
|
|
Taki sam jest i Pijagin tez go polecam, zreszto co tu siedziwic koledzy ktorzy pracuja razem w tym samym szpitalu, trzymaja sie razem!!! chodzilem wraz z zona do Pijagina cała pierwsza i druga ciaze, bez watpienia godny polecenia. Malo ktory lekarz wyprasza przy jakimkolwiek badaniu wrecz przeciwnie tlumaczy jesli czegos nie zrozumialem i to mi sie podobalo, na wszystkie pytania odpowiadal i siedzi sie tyle ile trzeba. Jeden minus ze chodzi sie do niego prywatnie i nie przyjmuje na kase chorych. Żeby nie on nie mial bym takich wspamialych corek jak mam teraz :). Polecam.
|
|
polecam dr Załęska, teraz prowadzi moją 2 ciążę, dokładna i profesjonalna lekarka
|
|
dr Tomasz Sokół, polecam w czystym sumieniem! Przyjmuje prywatnie na ks Anny 27, w czwartki i piątki. Najlepiej umówić się wcześniej telefonicznie na konkretną godzinę, zazwyczaj są opóźnienia bo doktor jest dokładny i wyrozumiały i dzielnie odpowiada na wszelkie pytania hehe ale ja te opóźnienia traktuję na plus, świadczy to o dobrym traktowaniu pacjentek a nie tylko wypad po 3 minutach i oby kasę zgarnąć... Można Go męczyć wytrwale, nie poddaje się :)
|
|
ja polecam swojego obecnego ginekologa ktory prowadzi mi ciaze i jest extra naprawde, i wie co robi to D. N. Tadeusz Oleszczuk
|
|
Moi drodzy a możecie mi powiedzieć w jakich granicach wahają sie ceny wizyt prywatnych. Z góry dziekuje:)
|
|
ja place 120 za kazda wizyte ale naprawde warto
|
|
A podasz mi nazwisko swego lekarza?
|
|
beauty lashes - mam dokładnie to samo zdanie o dr Zarembie ;) Wyraźnie słyszałam tylko kwotę do zapłacenia :D I też zmieniłam lekarza i więcej do Zaremby nie wrócę. Wg mnie jest stanowczo przereklamowany. Drugą ciążę prowadził mi dr Skrętek na NFZ i choć wiem, że są o nim różne opinie, to ja byłam zadowolona.
|
|
Ja polecam Zarembę- jedyny minus, że szybko mówi i niektórych rzeczy nie można zrozumieć.Odradzam Załęską bo co to za lekarz do którego dodzwonić się nie można a jak już po miesiącu się dodzwoni to jak się umówi to nie przychodzi wcale i znów telefon nie osiągalny tak miały moje dwie koleżanki z nią tragedia. Spytam jeszcze dziewczyny a możecie podać numer do Sokoła i adres gdzie przyjmuję bo patrzę, że dużo ludzi go chwali. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
dr Sokół 80z
|
|
Ja polecam Dr Sokoła. Prowadzi moją ciążę. Jest dokładny, cierpliwy, odpowie na każde pytanie, nie liczy czasu ile poświęca pacjentce. Wizyta kosztuje 90zł :)
|
|
Moją ciążę prowadził dr Pijagin. Koszt wizyty (2 l temu) o ile dobrze pamiętam wynosił 90 zł. Byłam bardzo zadowolona i każda znajoma czy kobieta z rodziny również. Cierpliwie tłumaczy wszystko w czasie USG, zleca potrzebne badania w razie powikłań w trakcie ciazy kieruje do szpitala. W szpitalu odwiedza i dopytuje o stan swoich pacjentek, na bierzaco jest poinformowany o stanie swojej pacjentki i bez problemu udzieli informacji. Miłym zaskoczeniem było, gdy pojawił się na noworodkach by pogratulować po porodzie :) Drugim ginekologiem godnym polecenia (z moich obserwacji w czasie dłuższego pobytu w szpitalu) jest dr Sokół. Myślę że dr Pijagina i dr Sokoła można śmiało do siebie porównać pod względem podejścia do pacjentek i sposobu wykonywania badań (tłumaczenia, opisywania czynności). Nie wyobrażam sobie prowadzenia ciazy u dr Załęskiej. JAk dla mnie jest za mało mówna. Często dopiero zapytana raczy opisac wyniki badan, których nota bebe wcześniej pacjentka nie widzi (dr odbiera je sama z laboratorium) dla mnie to niestosowne. Lekarz powinien sam udzielić informacji a nie ciągnięty za jezyk przez pacjenta. W czasie USG nic nie mówi po oczywiście jak pacjentka zapyta. Nie wiem jak to wygląda w czasie wizyty ciężarnej. Jak tak samo ta ja dziekuję za prowadzenie ciąży.
|
|
dr PIJAGIN, nie dość że super fachowiec, to również dobry człowiek. prowadził moją ciążę, ktora się skończyła cesarką. W razie wątpliwośći kieruje na inne badania. nawet teraz gdy do niego dzwonię, to zawsze poświęci mi swój czas, a nie jak inni...nie widze Pani, to nic nie powiem. Dr bardzo ludzki, co się zdarza rzadko, polecam
|
|
Dla mnie dr Pijagin był wzorowym ginekologiem do czasu, niestety zawiodłam sie na nim bardzo i to w momencie gdy nadszedł czas porodu... ale odnośnie wizyt u niego wszystko jak najbardziej ok. Moje dziecko na świat przyjął dr Sokół za co jestem mu bardzo wdzięczna i teraz przy drugiej ciąży nie będe mieć wątpliwości gdzie się udać na wizytę.
|
|
Dr Pijagin jest w porządku? Pewnie tylko prywatnie. Ja niestety niedawno trafiłam na jego dyżur w szpitalu. Nie miał ochoty w ogóle ze mną rozmawiać, badał mnie zły, przez sekundę i z wielką łaską, nie raczył mnie poinformować, co mi dolega, sama musiałam o wszystko dopytać, a odpowiadał półgębkiem, od niechcenia, półsłówkami. Prywatnie może i jest ok, ale za darmo na dyżurze to kawał gbura. Miałam wrażenie, że był na mnie wściekły, że mu d... zawracam o 21.
|
|
Aj ile ludzi tyle gustów jak to mówią "jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził" Nie oszukujmy się każdy prywatnie to jest dobry i miły.Naprawdę dobrego oddanego lekarza który by był w 100% taki jaki powinien być nie znajdziemy raczej. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Z czystym sercem polecam dr.Nizika,ciąże zagrożone,problemy z zajściem w ciążę.Jego doświadczenie i profesjonalne podejście jest w Łomży mało porównywalne do wielu innych lekarzy.Fakt ,że przyjmuje jedynie prywatnie,ale warto. Judyta99
|
|
a ja polecam tylko dr Zarembe, pełny profesjonalista.
|
|
Ja mogę polecić świetnego ginekologa do prowadzenia ciąży z Wrocławia: http://www.maciejzalewski.pl/poloznictwo-prowadzenie-ciazy Więcej o usłudze oferowanej przez gabinet można przeczytać na podanej stronie. Polecam!
|
|
Weronika a nie możesz polecić jakiegoś z Paryża ? Też by się przydało. Tylko który co zapłaci ? Ten naiwniak z Wrocławia myśli że zaraz całą Polska się do niego zgłosi. A tu kasa wywalona w błoto. Odradzam tego wrocławianina skoro posuwa się do takiej krypto reklamy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |