Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HEBE - praca |
Czy ktoś dostał tam pracę ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HEBE - praca |
tak ja dostalam ale ciagle czekam za kazdym telefonem jest tylko " prosimy o cierpliwosc wkrotce zaczynamy" czyzbys miala to samo?
|
|
Ty dzwonisz do nich, czy oni dzwonią do Ciebie ?:) Skierowanie na badania miało zostać wysłane już dawno i nie wiem jak Ty, ale ja się trochę obawiam, że ten sklep w ogóle nie powstanie. Co jeszcze usłyszałaś oprócz prośby o cierpliwość ?
|
|
Zazwyczaj ja do nich dzwonie bo nie wiem co mam robić po ostatnim telefonie usłyszałam, że ekipa remontowa wchodzi do sklepu, że było spotkanie kierowników w sprawie naszego szkolenia i że najwcześniej zaczniemy w połowie czerwca, żeby nas długo nie trzymać w W-wie
|
|
daj numer GG :)
|
|
nie uzywam gg chyba ze poczekasz to załoze
|
|
no to zakładaj - tu masz mój numer 947484
|
|
gg 47642741
|
|
kiedy dostalyscie info o otwarciu w czerwcu?
|
|
nie dostałyśmy takiej informacji, mi powiedziano, że pod koniec wakacji a Ty też "dostałaś tam pracę" ?
|
|
podaj maila :) a koniec wakacji tzn sierpien?? czy moze wrzesien jak u studentow?? :>
|
|
nie wiem, nie wiem :) odezwij się na GG :)
|
|
A czy orientujecie się gdzie owa drogeria powstanie? Bo chyba nie w galerii? Tam przecież ma powstać Douglas więc....?
|
|
I Ty też ?:) Dużo nas się robi! Ja nie wiem nic.
|
|
Może na razie jest badanie rynku łomżyńskiego kiedy, co i jak. Dlatego pewnie tak ze wszystkim zwlekają. Wie ktoś gdzie ten sklep ma powstać?
|
|
Gdzie ma powstać to owiane jest tajemnicą. Jeśli chodzi o otwarcie to przesunęło się najpierw z maja na czerwiec a teraz na początek lipca. Napewno się otworzy, kierowniczki i zastępcy są na szkoleniu od dwóch miesięcy.
|
|
ekipy remontowe pracują w biedronce za statoilem, wiec bardzo prawdopodobne ze tam bedzie Hebe. chociaz na zdrowy rozum to dziwna lokalizacja
|
|
Skad masz takie informacje?? a konsultanci kiedy jada na szkolenie??
|
|
Konsultantki mają krótsze szkolenia, skoro otwarcie się opóźnia to Wasze szkolenie też.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |