środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
HEBE - praca

Czy ktoś dostał tam pracę ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: HEBE - praca

tak ja dostalam ale ciagle czekam za kazdym telefonem jest tylko " prosimy o cierpliwosc wkrotce zaczynamy" czyzbys miala to samo?

Ty dzwonisz do nich, czy oni dzwonią do Ciebie ?:) Skierowanie na badania miało zostać wysłane już dawno i nie wiem jak Ty, ale ja się trochę obawiam, że ten sklep w ogóle nie powstanie. Co jeszcze usłyszałaś oprócz prośby o cierpliwość ?

Zazwyczaj ja do nich dzwonie bo nie wiem co mam robić po ostatnim telefonie usłyszałam, że ekipa remontowa wchodzi do sklepu, że było spotkanie kierowników w sprawie naszego szkolenia i że najwcześniej zaczniemy w połowie czerwca, żeby nas długo nie trzymać w W-wie

daj numer GG :)

nie uzywam gg chyba ze poczekasz to załoze

no to zakładaj - tu masz mój numer 947484

gg 47642741

kiedy dostalyscie info o otwarciu w czerwcu?

nie dostałyśmy takiej informacji, mi powiedziano, że pod koniec wakacji
a Ty też "dostałaś tam pracę" ?

podaj maila :) a koniec wakacji tzn sierpien?? czy moze wrzesien jak u studentow?? :>

nie wiem, nie wiem :) odezwij się na GG :)

A czy orientujecie się gdzie owa drogeria powstanie? Bo chyba nie w galerii? Tam przecież ma powstać Douglas więc....?

I Ty też ?:) Dużo nas się robi! Ja nie wiem nic.

Może na razie jest badanie rynku łomżyńskiego kiedy, co i jak. Dlatego pewnie tak ze wszystkim zwlekają. Wie ktoś gdzie ten sklep ma powstać?

Gdzie ma powstać to owiane jest tajemnicą. Jeśli chodzi o otwarcie to przesunęło się najpierw z maja na czerwiec a teraz na początek lipca. Napewno się otworzy, kierowniczki i zastępcy są na szkoleniu od dwóch miesięcy.

ekipy remontowe pracują w biedronce za statoilem, wiec bardzo prawdopodobne ze tam bedzie Hebe. chociaz na zdrowy rozum to dziwna lokalizacja

Skad masz takie informacje?? a konsultanci kiedy jada na szkolenie??

Konsultantki mają krótsze szkolenia, skoro otwarcie się opóźnia to Wasze szkolenie też.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org