Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
motocykle |
Przeczytajcie i oceńcie sami co mądrego pisze pani redaktor http://www.motogen.pl/Uwaga-Rozpoczal-sie-sezon-dawcow-nerek,17654.html Michalski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: motocykle |
http://www.motogen.pl/Jechales-260-kmh-Nie-chwal-sie-na-Youtubie,17651.html Michalski
|
|
chyba jakaś niedojebana ta redaktor Andrzej W.
|
|
Nie ma ten babsztyl zielonego pojęcia o tym Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
To paradoks, ale są tacy, którzy czekają na przeszczep i (co za tym idzie) na rozpoczęcie sezonu motocyklowego. Okrutne, ale prawdziwe. Jednocześnie gratuluję rodzicom tych chłopców zakupu motocykla :/ Pozdrawiam.
|
|
ale choć to Przeczytaliście?kobiecina pisze o "wściekliźnie",nie o "normalnych"(których zna).część prawdy taka jest,nie każdy jeździ "normalnie",a co poniektórym,tylko się wydaje,że jeżdżą "normalnie".faktem jest to,że kupa ludzi jeżdżąca po drogach na matorze,jest potencjalnymi "dawcami nerek",ale nie ze względu na styl swojej jazdy,lecz na ignorancję innych użytkowników ulic.ta "wścieklizna"sama podejmuje takie ryzyko,mysląc,że zawsze im "się uda". pozdrawiam tych "normalnych"motocyklistów nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Ja bym na tej redaktorce psów nie wieszał. Trochę racji ma i każdy rozsądny kierowca motocykla to potwierdzi. Ilu jest takich, którzy kupią po taniości niepewną maszynę, nie sprawdzą pod kątem technicznym, bo przecież już trzeba wsiadać i jechać a jeśli coś koniecznie trzeba kupić to na złomie albo z jakiegoś rozbitka za grosze albo jakąś podróbkę i potem o wypadek długo prosić się nie trzeba. A jak to wygląda z drugiej strony? Na przykład podaję samego siebie. Co roku przed sezonem kompleksowy przegląd, przed dłuższymi wyprawami też kontrola Myślę, że do takich kierowców jak my Pani redaktor nie miałaby zastrzeżeń.
|
|
Ja niestety kompletnie się na tym nie znam... Dlatego też nie będę mógł pomóc... Niesamowite uczucie. Świadomość, że za chwilę na zawsze odmienisz czyjeś życie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |