Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Punkt G :( |
Miłe panie, mam Duży i Gruby problem. Nijak nie moge znaleźć punktu G. Bardzo proszę o pomoc. Jeśli trzeba podam adres email. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Punkt G :( |
Jeżeli nie możesz znależć , to znaczy że niemasz dużego i grubego problema !!!
|
|
To się chłopie nie bierz za coś za co nie potrafisz?(będziesz zdrowszy:). P.SForum spada na psy!!!
|
|
"Szukajcie, a znajdziecie" Dart76: kup sobie GPS. Pozdrawiam
|
|
MrS dziekuje za porade, kupie sobie gps. A do fanka bocianka - jesli bys wiedziala gdzie jest punkt G nie siedzialabys w domku dzisiaj wieczorem. ps. to bylo zapytanie od moich znajomych, ktorzy sa na imprze u mnie w hawirze. A ja sie nigdy nie chwalilem i chwalic nie bede, niech inni chwala jak maja za co :). Medio tutissimus ibis - najbezpieczniej chodzić środkiem.
|
|
Fanka bocianka: "... niemasz dużego i grubego problema !!!" A to dla Ciebie duży problem? :> -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Cofam ostatni post ;D Masz - niemasz - uszło mi :P Pozdrawiam. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
powiem tobie w dwóch słowach: "w du***" MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
chyba nie bardzo:)))
|
|
"Do tej pory nie udało się ani potwierdzić ani zaprzeczyć istnienia takiego punktu. Według pewnych wyjaśnień jest tak prawdopodobnie z powodu rzadkości występowania tego punktu." Źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Punkt_G. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
jest to bardzo proste punkt G znajduje się w górnej części u wejścia do pochwy miej więcej od 3 do 5 cm od początku wejscia do pochwy po włożeniu palca w górnej części na tej wysokości poczujesz miejsce chropowate to jest właśnie to czego szukasz ,punkt G ma wymiary od 1 do 3 cm2,życze miłej zabawy. Jak niebędziesz mógł znależć to prosze o kontakt poszukamy razem. waldek27 nie płacz - kiedy odjade tramwaj???
|
|
waldek z tego co sie orientuje to lechtaczka to nie punkt g :0 wspolczoje twojej kobiecie :P:P ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
waldek z tego co sie orientuje to lechtaczka to nie punkt G :) wspolczoje twojej kobiecie :P:P Kazda kobieta ma gdzie indziej polozony punkt G :) ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
a może jeszcze mu napiszecie do której dziury ma wkładać buahahaha ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
poszukajcie sobie na google.pl ;-))
|
|
Lechtaczka znajduje się na zewnątrz a punkt w środku tam gdzie ci napisałem .Jak niebędziesz mógł znależć to prosze o kontakt poszukamy razem. waldek27 nie płacz - kiedy odjade tramwaj???
|
|
jeżeli palec włożysz do środka pochwy to szukaj go tam gdzie to opisałem tylko w środku a nie na zewnątrz. Jak niebędziesz mógł znależć to prosze o kontakt poszukamy razem. waldek27 nie płacz - kiedy odjade tramwaj???
|
|
waldek takie masz doswiadczenie no no zaskakujesz mnie :)
|
|
waldek a co ty chcesz szukac i z tego co wiem to nie wszystkie kobiety maja strefy erogenne tylk ow pochwie takze nie musisz dokladnie opiswac swoich doswiadczen bo to nie zaciekawe jest :// ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
http://tinyurl.com/kztof pytasz i masz. zrob zooma i zmien na sat. A co wiecej, jest ich wiecej. Nalezy tylko poszukac ;) ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
do k69 a ty nie musisz czytać moich wypowiedzi i komentawać: waldek27 analfabeci muszą umrzeć???
|
|
Ha ha ha Wiecie co chłopaki ? popiszcie lepiej o motorach. Na to przyjdzie jeszcze czas.
|
|
ha,ha,ha. dobre angella
|
|
jedyny punkt G jaki znasz to GaduGadu :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Punkt G na mojej klawiaturze znajduje się pomiędzy punktami F i H _73_
|
|
Punkt G u kobiet znajduje się na końcu wyrazu: SHOPPING ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
a co to za różnica gdzie się znajduje? :D w ogóle kogo to obchodzi kiedy kobiety mają orgazm hahaha ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne: mnie ;) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
SaneOne... Twoj orgazm to jedna sprawa... Jej orgazm to druga sprawa... Ale wspolny orgazm to nie trzecia sprawa... to sprawa nastepnego rzedu wielkosci. Poziwiosz uwidisz, czy jakos tak;)))
|
|
Dart76 a szukasz u jednej dziewczyny czy może masz kilka lasek ?
|
|
"Punkt G" Szukałem już palcem Szukałem pisiorem Szukałem językiem I nowym wibratorem Pytałem się kumpli Pytałem sąsiada Nie pytam się księdza Z nim ku*** nie gadam Pytałem w aptece Szukałem też w necie Jak orgazm najszybciej Zapewnić kobiecie I wszędzie mi mówią Że w sumie to grunt By znaleźć ten ku*** Je**** G punkt Hej hej czy ktoś wie Gdzie jest ku*** ten punkt G Mój funfel zagaił Gdy napił się piwa Że punkt G to w dupie Znajduje się chyba A z innym jak kiedyś Zrobiłem dwie flaszki To stwierdził, że raczej Znajduje się w paszczy Czy między cyckami Ten punkt się znajduje A może na sutku Ten punkt występuje Gdzie szukać, do ku***, Ja pytam się, nędzy, Wszak szkoda mi czasu I szkoda pieniędzy Hej hej czy ktoś wie Gdzie jest ku*** ten punkt G Punkt G - mówi tato - U kobiet w tym typie, To prawdopodobnie Znajduje się w cipie A dziadek podchwycił Ten temat jak zawsze Tak wnusiu, jest w cipie Konkretnie w łechtaczce Szukałem już palcem Szukałem pisiorem Szukałem językiem I nowym wibratorem I znaleźć nie mogę I czuję się źle Żesz w dupę osraną Jeb*** punkt G Hej hej czy ktoś wie Gdzie jest ku*** ten punkt G
|
|
Facet to nie jest od orgazmów tylko zeby kase do domu co miesiąc przynosił:)
|
|
ludzie hahahahaha jak czytam to to malo sie nie poszczalem ze smiechu ^^ o czym wy rozkminiacie brawo dla kolesia co zalozyl ten temat ^^ pozdro ziom :)
|
|
W internecie jest darmowy kurs do pobrania na ten temat a także darmowa konferencja online, na której dowiecie się jeszcze więcej na interesujące was tematy związane z seksem, orgazmem, wytryskiem, itp. - http://mistrzseksu.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |