poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JULA - Studio Weeken POLSAT

Nie wiem Ale patrzę że znów Sraczki dostali ze Wshcodzącą Gwiazdą Łomżyńską dwa dni temu w TVN teraz POLSAT Studio Weekend i "ZA KAŻDYM RAZEM" ta sama piosenka hahah Zdejmijcie te beztalencie z Anteny, WSTYD I HAŃBA najpierw niech naucza ją Śpiewać a KOCHANA jej psiapsiółka MARCIA która nosi za Julką WALIZKI powinna zostać jej Wielką Menadżerką

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JULA - Studio Weeken POLSAT

Nie rozumiem co Cię boli? Jeżeli nie podoba się to nie słuchaj, po co płaczesz na forum? Z tego postu aż kipi zazdrością i zawiścią.

tak, wizyta w tvn i śpiewanie tam z pleybacku było koniecznością, bo na żywo kiepsko daje rade.W dodatku te nie potrzebne ruchy które wywoływała, nie wiem czy próbowała coś tańczyc chyba, jednakże wyszło gorzej niż źle. (Chodzi o dzien dobry tvn) czy jak tam ten program sie nazywa. Smieszą mnie osoby które się tu wypowiadają w stylu "zazdroscisz". Raczej piszą to osoby które zupelnie nie znają sie na muzyce a bardziej podchodzą do sprawy patriotycznie. "za każdym razem" kiedy leci to cos gdzieś, wiruje mnie w brzuchu.Ktoś musi miec uszy ze stali żeby to non stop sluchac.

Jeszcze czekać jak wystąpi niebawem na koncercie przed wielkią światową Gwiazdą JUSTINEM BIMBEREM hahahah

swieta prawda zenit

001

Jak ja wam zaśpiewam to Mucha nie siada

Masakra ...

To, że jest z Łomży nie znaczy, że nie należą jej sie slowa krytyki. Występ w DDtvn był straszną porażką. Bitwa na głosy - haha no tragedia.. Nie wiem kto ujrzał w niej talent.

:) :) :)
:) :)
:)

T.O.T.A.L.N.E B.E.Z.T.A.L.E.N.C.I.E

czego to się nie robi dla kasy

aa

Z was to jest ostra babilońska sraczka. Mi też się nie podobają jej utwory, bo są skierowane raczej do płci żeńskiej i innego wymiaru wiekowego, ale talent albo chociaż jego kapkę musi mieć skoro zdobyła taki rozgłos. Bless chyba pomyliłeś nicki, tylko senatorską kiełbasę wam dać, co byście zatkali te swoje ryła.

Nie wiem kto jej płaci za śpiewanie, ale ja jestem w stanie zapłacić, żeby w końcu przestała to robić.

:) :) :)
:) :)
:)

Widziałam ją w DDTVN.. ehh :/

bless , ładnie powiedziane i z ust mi to wyjełeś

Moim zdaniem to rozglos w czasach w ktorych zyjemy ma gowno do talentu. Ludzie sa dzis slawni bo sa slawni, spia z kim trzeba, sprzedali za to dusze itp.
Juli nie slucham wogole, aczkolwiek zycze powodzenia i napewno rozsadku bo wiem ze jest ciezko nagle stac sie slawnym i miec w glowie te wszystkie cyfry. Mysl na chlodno i powo Jula, 0 do bani tym lomzynskim hejtom!

A tam,ja moglbym spiewac co kolwiek chca jakby dobrze zapłacili :) Osobiscie jej pieśni ni grama mi nie podchodza,ale robi sobie młoda kase i DOBRZE !

KAKA << ty Imbecylu patrząc po twojej mało Spójnej wypowiedzi Zdaniowej widać jakim jesteś Mało Inteligentnym człowiekiem Zapewne który jest domowym koczownikiem który tylko siedzi w domu i udziela się na tego typu Forum gdzie bo zamieszczeniu swoich wypowiedzi nie ma zgodności z rzeczywistością i które są mało zrozumiałe także Daruj sobie bo nikt Cię tutaj nie poprze w tej kwestii.A na marginesie Jak chcesz to cię skonsultuje z menadżerem ALLA Julii haha i zdobędziesz od niej Autograf i zrobisz sobie z nia zdjecie i pochwalisz sie mamusi i tatusiowi wtedy w pewien sposob też będziesz miał sławę,wrzucisz na FB albo NK i będziesz rozchwytywany

http://zapytaj.onet.pl/Category/019,011/2,20998210,Czy_uwazasz_ze_Jula_NIE_jest_dobra_wokalistka.html

tekst ze zpuszczeniem wody jest bardzo trafiony oraz ze spiewa jakby sie jej srac chcialo :) cała prawda.

oglądał ktoś w ogóle te studio weekend? Ale chałę tam urządziła Jula ze swoim mężem... Szczególnie jej mąż tak speszony, że może łącznie z 5 słów wydusił z siebie, mimo, że prezenterka cały czas go pytała...

Do Juli nic nie mam, ale nie uważam, by śpiewała jakoś rewelacyjnie.. Po prostu jakiś manager zwąchał kasę na jej możliwości wypromowania i tyle, wiele podobnych osób pozostaje nadal znanych wyłącznie w kręgu youtube, Jula to tylko kolejna próba zarobku managerów i wytwórni. Przecież jak teraz jest: nawet jak masz zajebistą piosenkę, to i tak radia nie będą jej puszczać, póki wytwórnia im nie zapłaci... Dlatego w radio lecą w większości opłacone "gnioty" a dobrych piosenek trzeba samemu szukać- bo one nie muszą być promowane...

a może skrytykujcie jeszcze to ,że wogóle się urodziła ???

to tez

NIE Wierzę JULKA przeszła METAMORFOZĘ <lol> no no tak sie kończy jak się Śpiewa w naszym nowo otwartym ŁOMŻYŃSKIM KURNIKU jakim jest GALERIA "V" a póżniej się obżera w KFC, nie wiedziałem że może to uczynić przebarwienie Cery no no JULKA całkiem niezle hahahahha

Po co ta krytyka? Formułowicze piszą posty, a Julka śpiewa. Skoro ktoś ją zaprasza to znaczy, że komuś się to podoba. Zacznijcie robić coś pożytecznego, a nie tylko Julka źle śpiewa czy wygląda. Zazdrościcie?

motyl62
forumowicze piszą posty a julka... tez pisze posty, tylko nie wiesz jaki ma nick.
i tak..zazdroscimy ze spiewa jak przejechany kot :)

krytyke trzeba przyjąć, kazdy ma swoje zdanie , jak komus powiesz ze chodzi jak pokraka lub ma krzywe nogi, to też sądzisz że ten ktoś powie do ciebie "zazdroscisz " ?

Krytykę? To nazywasz krytyką? Dobre. Teraz dokładnie wyszła zaściankowość autorki tematu jak i jej przytakujących. Jeśli ktoś wybije się ponad normę, osiągnie coś więcej to trzeba zgnoić, pociągnąć za sobą na dół tak? Autorka tematu pewnie stoi za ladą w sklepie i aż ją skręca myśląc, że ktoś może mieć lepiej. Serio jest to żałosne, rozumiem że piosenki mogą się komuś nie podobać ale żeby od razu pisać takie pierdoły na publicznym forum?

czemu Jula nie wystartuje programie np The Voice of Poland bo boi się ,ze tam pies z kulawą nogą by sie nie odwrócił a to byłaby kicha jak nic. Ale chyba nie kicha tylko stwierdzenie faktu totalnego braku głosu i warsztatu wokalnego.

Rimpik

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org