Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JULA - Studio Weeken POLSAT |
Nie wiem Ale patrzę że znów Sraczki dostali ze Wshcodzącą Gwiazdą Łomżyńską dwa dni temu w TVN teraz POLSAT Studio Weekend i "ZA KAŻDYM RAZEM" ta sama piosenka hahah Zdejmijcie te beztalencie z Anteny, WSTYD I HAŃBA najpierw niech naucza ją Śpiewać a KOCHANA jej psiapsiółka MARCIA która nosi za Julką WALIZKI powinna zostać jej Wielką Menadżerką
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JULA - Studio Weeken POLSAT |
Nie rozumiem co Cię boli? Jeżeli nie podoba się to nie słuchaj, po co płaczesz na forum? Z tego postu aż kipi zazdrością i zawiścią.
|
|
tak, wizyta w tvn i śpiewanie tam z pleybacku było koniecznością, bo na żywo kiepsko daje rade.W dodatku te nie potrzebne ruchy które wywoływała, nie wiem czy próbowała coś tańczyc chyba, jednakże wyszło gorzej niż źle. (Chodzi o dzien dobry tvn) czy jak tam ten program sie nazywa. Smieszą mnie osoby które się tu wypowiadają w stylu "zazdroscisz". Raczej piszą to osoby które zupelnie nie znają sie na muzyce a bardziej podchodzą do sprawy patriotycznie. "za każdym razem" kiedy leci to cos gdzieś, wiruje mnie w brzuchu.Ktoś musi miec uszy ze stali żeby to non stop sluchac.
|
|
Jeszcze czekać jak wystąpi niebawem na koncercie przed wielkią światową Gwiazdą JUSTINEM BIMBEREM hahahah
|
|
swieta prawda zenit 001
|
|
Jak ja wam zaśpiewam to Mucha nie siada
|
|
Masakra ...
|
|
To, że jest z Łomży nie znaczy, że nie należą jej sie slowa krytyki. Występ w DDtvn był straszną porażką. Bitwa na głosy - haha no tragedia.. Nie wiem kto ujrzał w niej talent. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
T.O.T.A.L.N.E B.E.Z.T.A.L.E.N.C.I.E
|
|
czego to się nie robi dla kasy aa
|
|
Z was to jest ostra babilońska sraczka. Mi też się nie podobają jej utwory, bo są skierowane raczej do płci żeńskiej i innego wymiaru wiekowego, ale talent albo chociaż jego kapkę musi mieć skoro zdobyła taki rozgłos. Bless chyba pomyliłeś nicki, tylko senatorską kiełbasę wam dać, co byście zatkali te swoje ryła.
|
|
Nie wiem kto jej płaci za śpiewanie, ale ja jestem w stanie zapłacić, żeby w końcu przestała to robić. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Widziałam ją w DDTVN.. ehh :/
|
|
bless , ładnie powiedziane i z ust mi to wyjełeś
|
|
Moim zdaniem to rozglos w czasach w ktorych zyjemy ma gowno do talentu. Ludzie sa dzis slawni bo sa slawni, spia z kim trzeba, sprzedali za to dusze itp. Juli nie slucham wogole, aczkolwiek zycze powodzenia i napewno rozsadku bo wiem ze jest ciezko nagle stac sie slawnym i miec w glowie te wszystkie cyfry. Mysl na chlodno i powo Jula, 0 do bani tym lomzynskim hejtom!
|
|
A tam,ja moglbym spiewac co kolwiek chca jakby dobrze zapłacili :) Osobiscie jej pieśni ni grama mi nie podchodza,ale robi sobie młoda kase i DOBRZE !
|
|
KAKA << ty Imbecylu patrząc po twojej mało Spójnej wypowiedzi Zdaniowej widać jakim jesteś Mało Inteligentnym człowiekiem Zapewne który jest domowym koczownikiem który tylko siedzi w domu i udziela się na tego typu Forum gdzie bo zamieszczeniu swoich wypowiedzi nie ma zgodności z rzeczywistością i które są mało zrozumiałe także Daruj sobie bo nikt Cię tutaj nie poprze w tej kwestii.A na marginesie Jak chcesz to cię skonsultuje z menadżerem ALLA Julii haha i zdobędziesz od niej Autograf i zrobisz sobie z nia zdjecie i pochwalisz sie mamusi i tatusiowi wtedy w pewien sposob też będziesz miał sławę,wrzucisz na FB albo NK i będziesz rozchwytywany
|
|
http://zapytaj.onet.pl/Category/019,011/2,20998210,Czy_uwazasz_ze_Jula_NIE_jest_dobra_wokalistka.html tekst ze zpuszczeniem wody jest bardzo trafiony oraz ze spiewa jakby sie jej srac chcialo :) cała prawda.
|
|
oglądał ktoś w ogóle te studio weekend? Ale chałę tam urządziła Jula ze swoim mężem... Szczególnie jej mąż tak speszony, że może łącznie z 5 słów wydusił z siebie, mimo, że prezenterka cały czas go pytała... Do Juli nic nie mam, ale nie uważam, by śpiewała jakoś rewelacyjnie.. Po prostu jakiś manager zwąchał kasę na jej możliwości wypromowania i tyle, wiele podobnych osób pozostaje nadal znanych wyłącznie w kręgu youtube, Jula to tylko kolejna próba zarobku managerów i wytwórni. Przecież jak teraz jest: nawet jak masz zajebistą piosenkę, to i tak radia nie będą jej puszczać, póki wytwórnia im nie zapłaci... Dlatego w radio lecą w większości opłacone "gnioty" a dobrych piosenek trzeba samemu szukać- bo one nie muszą być promowane... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
a może skrytykujcie jeszcze to ,że wogóle się urodziła ???
|
|
to tez
|
|
NIE Wierzę JULKA przeszła METAMORFOZĘ <lol> no no tak sie kończy jak się Śpiewa w naszym nowo otwartym ŁOMŻYŃSKIM KURNIKU jakim jest GALERIA "V" a póżniej się obżera w KFC, nie wiedziałem że może to uczynić przebarwienie Cery no no JULKA całkiem niezle hahahahha
|
|
Po co ta krytyka? Formułowicze piszą posty, a Julka śpiewa. Skoro ktoś ją zaprasza to znaczy, że komuś się to podoba. Zacznijcie robić coś pożytecznego, a nie tylko Julka źle śpiewa czy wygląda. Zazdrościcie?
|
|
motyl62 forumowicze piszą posty a julka... tez pisze posty, tylko nie wiesz jaki ma nick. i tak..zazdroscimy ze spiewa jak przejechany kot :) krytyke trzeba przyjąć, kazdy ma swoje zdanie , jak komus powiesz ze chodzi jak pokraka lub ma krzywe nogi, to też sądzisz że ten ktoś powie do ciebie "zazdroscisz " ?
|
|
Krytykę? To nazywasz krytyką? Dobre. Teraz dokładnie wyszła zaściankowość autorki tematu jak i jej przytakujących. Jeśli ktoś wybije się ponad normę, osiągnie coś więcej to trzeba zgnoić, pociągnąć za sobą na dół tak? Autorka tematu pewnie stoi za ladą w sklepie i aż ją skręca myśląc, że ktoś może mieć lepiej. Serio jest to żałosne, rozumiem że piosenki mogą się komuś nie podobać ale żeby od razu pisać takie pierdoły na publicznym forum?
|
|
czemu Jula nie wystartuje programie np The Voice of Poland bo boi się ,ze tam pies z kulawą nogą by sie nie odwrócił a to byłaby kicha jak nic. Ale chyba nie kicha tylko stwierdzenie faktu totalnego braku głosu i warsztatu wokalnego. Rimpik
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |