Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupie opony |
Jak w temacie gdzie w łomży można kupic urzywane dobre opony
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupie opony |
oprucz wulkanizacji na sikorskiego ta pierwsza od wojska polskiego tam gość pomylił cene z nowymi
|
|
ALLEGRO
|
|
to tak a propos tematu opon i allegro. były w ofercie na allegro nowe zimówki, które zalegały w magazynie. wyprodukowane w 2007, nigdy nie używane. bardzo tanio. ale podobno czasem lepiej kupic uzywane niż zależałe, bo parcieją - to prawda?
|
|
Masakra ...
|
|
Wiesz zalerzy gdzie sie je przechowuje.ale ja bym zaryzykował i kupił bym te opony.
|
|
Mam względnie dobre za małe pieniądze ale tylko na felgi 13 cali.
|
|
Prawda tam na sikorskiego Pan chce tyle za używaną oponę w kiepskim stanie tyle co prawie za nową ..
|
|
Ja kupiłem u ''Kotleta'' jako ciemny, 2010 rok, dobra krata, wszystko cacy. Co się okazało? że są 1995 roku. Po roku ekploatacji wyskoczył guz i opony poszły na śmietnik.... . To tak Ci sprzedadzą jak się nie znasz. Na allegro patrz tylko komentarze, i będzie dobrze.
|
|
Katon jestem zainteresowany
|
|
Podaj swoje namiary ( telefon lub e-mail) i się umówimy. Naprawdę nie będę chciał dużo. Są dwa komplety. Jeden zimowy, drugi letnie. Może nie są już idealne, ale się wyważą na pewno i są do jazdy.
|
|
Katon 3maj adamsepczynski@wp.pl
|
|
ulica partyzantów budynek miej więcej na przeciwko komendy kiedyś był tam sklep z wędliną teraz facet handluje oponami z Niemiec
|
|
jedz na WZGS i tam zobacz
|
|
Ten co chandluje to chyba grzesiek on ma dobre opony i w dobrej cenie a ma może ktoś do niego jakiś namiar
|
|
Polecił mi go taki wysoki chłopak pracował na sikorskiego ale teraz juz tam go nie widze nie wiem czy dalej tam pracuje
|
|
Tu jest taki jeden forumowicz co się na tym zna i mógłby się wypowiedziec..;) ale ostatnio nie bywa na forum 4lomza... :(
|
|
jedz na wzgs duzy wybor dobre ceny
|
|
dzięki podjade na wzgs tam jest jedna czy więcej
|