sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie kupie opony

Jak w temacie gdzie w łomży można kupic urzywane dobre opony

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie kupie opony

oprucz wulkanizacji na sikorskiego ta pierwsza od wojska polskiego tam gość pomylił cene z nowymi

ALLEGRO

to tak a propos tematu opon i allegro. były w ofercie na allegro nowe zimówki, które zalegały w magazynie. wyprodukowane w 2007, nigdy nie używane. bardzo tanio. ale podobno czasem lepiej kupic uzywane niż zależałe, bo parcieją - to prawda?

Masakra ...

Wiesz zalerzy gdzie sie je przechowuje.ale ja bym zaryzykował i kupił bym te opony.

Mam względnie dobre za małe pieniądze ale tylko na felgi 13 cali.

Prawda tam na sikorskiego Pan chce tyle za używaną oponę w kiepskim stanie tyle co prawie za nową ..

Ja kupiłem u ''Kotleta'' jako ciemny, 2010 rok, dobra krata, wszystko cacy. Co się okazało? że są 1995 roku. Po roku ekploatacji wyskoczył guz i opony poszły na śmietnik.... . To tak Ci sprzedadzą jak się nie znasz. Na allegro patrz tylko komentarze, i będzie dobrze.

Katon jestem zainteresowany

Podaj swoje namiary ( telefon lub e-mail) i się umówimy. Naprawdę nie będę chciał dużo. Są dwa komplety. Jeden zimowy, drugi letnie. Może nie są już idealne, ale się wyważą na pewno i są do jazdy.

Katon 3maj adamsepczynski@wp.pl

ulica partyzantów budynek miej więcej na przeciwko komendy kiedyś był tam sklep z wędliną teraz facet handluje oponami z Niemiec

jedz na WZGS i tam zobacz

Ten co chandluje to chyba grzesiek on ma dobre opony i w dobrej cenie a ma może ktoś do niego jakiś namiar

Polecił mi go taki wysoki chłopak pracował na sikorskiego ale teraz juz tam go nie widze nie wiem czy dalej tam pracuje

Tu jest taki jeden forumowicz co się na tym zna i mógłby się wypowiedziec..;) ale ostatnio nie bywa na forum 4lomza... :(

jedz na wzgs duzy wybor dobre ceny

dzięki podjade na wzgs tam jest jedna czy więcej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org