Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
liczba lokali w Venedzie |
zniknęło kilka lokali - o co kaman?? będzie kicha zaslepiają lokale których najemcy zrezygnowali!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: liczba lokali w Venedzie |
I co w związku z tym? Nie powstaną jakieś sklepy. Jaka kicha? Co mi przez to ubędzie? Nie było ich do tej pory i mi to nie orzeszkadzało żyć.
|
|
Dokładnie Tetryk ;) A gdyby tak od myśli przechodzić do czynu... Ile osób miałbyś na sumieniu?
|
|
a ja to mam w d... ta całą Venade-żenade. dla mnie to kury moga tam chodować i trzode chlewna.
|
|
Kto ze wsi to tylko o kurach i trzodzie.
|
|
moim zdaniem kto tam wynajmie lokal to porazka na calego,jest duzo wolnych lokali w Venedzie a chetnych brak,tam to dopiero tragedia bedzie jesli ktos podpisze umowe z nimi na lokal 5 lat bez prawa wypowiedzenia i do tego 140zl m2 to jest podpisanie na siebie wyroku.
|
|
a nie pomyslalas ze inwestor w fazie projektowania nie mogl wiedziec jakie sklepy i jakie metraze beda potrzebne? to sa tylko przypuszczenia... moze teraz zwyczajnie ktoras z firm wynajmujacych scalila sobie boksy aby sie zmiescic...
|
|
tak tak samo ty po postwieniu budynku zastanawiasz sie jak rozłożyc pokoje. kur... sami debile w tej łomzy i przez to taka bieda w tej dziurze
|
|
jaka cena jest tam za m2 bo slyszalam ze 140zl m2,a kolali jest wolnych 20 z tgo co slyszalam,od 20 m2 do 200 m2.
|
|
żadne zaślepianie, żadne zamykanie w grę tam nie wchodzi! wszystko robione według planów. będą tam pokoje do wynajęcia "na godziny".
|
|
wpm Ty jak zawsze wszystko słyszysz tylko tak na prawdę nic nie wiesz, więc może zajmij się swoim czadowym "butkiem", w którym z pocałowaniem w rąsie pracujesz za 900 zł i się nie udzielaj na forum :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wszystkie lokale będą zajęte. Nawet przechodzą niektórzy z super marketu ,,Narew", który nie wiadomo kiedy powstanie. Mają klopoty tam z odejściem , załatwiaja nawet przez sąd aby wziąść lokal w Wenedzie.
|
|
Jaki mają klopot, aby odejść z "Narwii" jak "Narwii" nie ma i nie będzie?
|
|
o ryba22 palancie jeden jesli nie umiesz czytac ze zrozumieniem lub nic nie wiesz o temacie to sie nie wypowiadaj... nie mowie ze istnieje samowolka budowlana buraku ale jesli inwestor wznosi budynek i nie ma wynajetych 100% lokali to stawia go mimo wszystko a najemcow szuka w trakcie budowy. I tu powiedz mi wszechwiedzacy palancie co jesli znajduje potencjalnego nabywce ktory z braku duzych lokali chce wynajac dwa mniejsze mieszczace sie obok siebie laczac je w jeden? liczba lokali w budynku sie zmniejsza teoretycznie o jeden ale powierzchnia handlowa zostaje taka sama... Co do samych planow na wniosek inwestora projektant wykonuje drugi poprawiony projekt z wniesionymi zmianami. No chyba ze inwestycja idzie w systemie projektuj i buduj ale przy kubaturowkach raczej chyba sie tego nie wykonuje. Na drugi raz pomysl nim zaczniesz innych obrazac BARANIE!!!
|
|
z nie oficjalnych zrudel sa pogloski ze 20 lokali jest wolnych,a te co sa wynajete nie maja za co czynszu placic jak w Stokrotce,ale super bedzie jak bedzie deszcz i zimno bedzie gdzie polazic za darmo,choc dach nad glowa bedzie dla Lomzynskich biznesmenow,bedzie okazja sie zagrzac gdzies,super.A na zakupy pojedziemy do B-stoku lub do Warszawy,choc wiecej zaplacimy ale bedziemy w miescie hihihi,to sa lomzyniacy hihihi.
|
|
wpm Ty swoje "zrudla" w tyłek wsadź i sam idź w pizdu do swojego zajebistego butiku i zamknij się na cztery spusty i protestuj jak coś ci nie pasi, najlepiej głodówkę sobie zrób...
|
|
ty 2152 widze ze masz problemy z wynajeciem tej szopy,sadze ze masz jakis tam uklad w tej galerii,no ale to twoja sprawa,ja mam takie wiadomosci ze to porazka ta Galeria.
|
|
nie musisz tam chodzić i cen patrzeć:)
|
|
nie wiem skad tacy ludzie sie biora co im wszystko nie pasuje... nie bylo to krytyka ze zadupie bo nic nie ma... teraz jest i tez zle bo 24h tesco bo co innego wadzi w oczy... Łomża nie jest jakims prekursorem w hipermarketach i centrach handlowych w mniejszych miastach juz dawno powstawaly takie obiekty i jakos sie trzymaja i ceny sa duze za wynajem lokali i ludzi malo do kupowania wiec nie rozumiem takich rozterek:)
|
|
mi tylko jedno niepasuje jak ja dojade do ośiedla to będą korki po obydwu stronach ulicy takie kolosy stawia się na obrzeżach miast to bedzie masakra prawda sport to zdrowie
|
|
Autor: antyklakier (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-02-13 09:00 Kto ze wsi to tylko o kurach i trzodzie. - łomża to wieś
|
|
tenis wyprowadz sie na obrzeza miasta i korkow nie bedzie. Z drugiej strony juz nie przesadzajmy to co jest w Łomży to koreczki a nie korki;) No do Kur... nędzy jednym zle ze wies innym ze tak duze miasto ze sa korki. Ludzie zastanowcie sie co piszecie... nikt na sile nie trzyma nie chcesz korkow i hipermarketu przeprowadz sie do Kolna, Grajewa czy Zambrowa spokoj cisza same plusy. A i sklepow molestujacych 24 h nie ma;)
|
|
Korki to będą tylko na otwarcie... bo każdy będzie chciał zobaczyć z ciekawości jak galeria wygląda... Potem żadnych korków nie będzie, zresztą to Łomża, jak ktoś wspominał to tylko koreczki ;)
|
|
A jakieś sklepy znikneły z listy najemców ?
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=wAFxFnZ9Z_Y&list=PLwlZSdxF4YMKm-zwOQuR4Jag44LjgZ9z1 już szczury w piwnicach są bardziej cywilizowane
|
|
ta galeria to porazka,wspomnicie moje slowa,to dziadostwo na calego tam bedzie,ale moze niekturzy inaczej mysla.
|
|
wpm ograniczona istoto, albo naucz się pisać bez błędów albo zamknij twarz. Nie dość, że bzdury wypisujesz to jeszcze pełno w nich błędów ortograficznych. Może Ty lepiej przestań przeżywać tę nową galerię, nadrób braki szkolne, to jak butik w którym pracujesz padnie, będziesz miała większe szanse na nową pracę. Takiego głąba, który nawet bezbłędnie banalnych wyrazów napisać nie potrafi nikt nie zatrudni. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Dlaczego zaraz porażka wpm? Bo tobie "coś nie po nosie" ? To trudno....twój problem
|
|
Ja osobiście mam zamiar wybrać się nie raz do galerii Veneda. Do tej pory wybierałam się do Białego a jak teraz będzie pod nosem... A czy to będzie porażka czy nie to dajmy sobie czasu z takimi osądami... (praktyka pokazuje jednak że galerie czy to lepsze czy gorsze ale jakoś nie bankrutują). P.S. Orlen też pod nosem, można od razu męża wysłać żeby samochód zatankował a samej po sklepach siup... Wczoraj już tankowałam na nowej stacji ;) Polecam ;)
|
|
Nowa Galeria to poraszka,wspomnicie moje slowa,a my Lomzyniacy i tak kasy nie mamy a oni chca do reszty nas ograbic z kasy,ten zachod nas zniszczy juz jestesmy niewolnikami zachodnich firm,jak dlugo jeszcze damy sie okradac?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |