sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
liczba lokali w Venedzie

zniknęło kilka lokali - o co kaman?? będzie kicha zaslepiają lokale których najemcy zrezygnowali!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: liczba lokali w Venedzie

I co w związku z tym? Nie powstaną jakieś sklepy. Jaka kicha? Co mi przez to ubędzie? Nie było ich do tej pory i mi to nie orzeszkadzało żyć.

Dokładnie Tetryk ;)

A gdy­by tak od myśli przechodzić do czy­nu... Ile osób miałbyś na sumieniu?

a ja to mam w d... ta całą Venade-żenade. dla mnie to kury moga tam chodować i trzode chlewna.

Kto ze wsi to tylko o kurach i trzodzie.

moim zdaniem kto tam wynajmie lokal to porazka na calego,jest duzo wolnych lokali w Venedzie a chetnych brak,tam to dopiero tragedia bedzie jesli ktos podpisze umowe z nimi na lokal 5 lat bez prawa wypowiedzenia i do tego 140zl m2 to jest podpisanie na siebie wyroku.

a nie pomyslalas ze inwestor w fazie projektowania nie mogl wiedziec jakie sklepy i jakie metraze beda potrzebne? to sa tylko przypuszczenia... moze teraz zwyczajnie ktoras z firm wynajmujacych scalila sobie boksy aby sie zmiescic...

tak tak samo ty po postwieniu budynku zastanawiasz sie jak rozłożyc pokoje.
kur... sami debile w tej łomzy
i przez to taka bieda w tej dziurze

jaka cena jest tam za m2 bo slyszalam ze 140zl m2,a kolali jest wolnych 20 z tgo co slyszalam,od 20 m2 do 200 m2.

żadne zaślepianie, żadne zamykanie w grę tam nie wchodzi!

wszystko robione według planów.

będą tam pokoje do wynajęcia "na godziny".

wpm Ty jak zawsze wszystko słyszysz tylko tak na prawdę nic nie wiesz, więc może zajmij się swoim czadowym "butkiem", w którym z pocałowaniem w rąsie pracujesz za 900 zł i się nie udzielaj na forum :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wszystkie lokale będą zajęte. Nawet przechodzą niektórzy z super marketu ,,Narew", który nie wiadomo kiedy powstanie. Mają klopoty tam z odejściem , załatwiaja nawet przez sąd aby wziąść lokal w Wenedzie.

Jaki mają klopot, aby odejść z "Narwii" jak "Narwii" nie ma i nie będzie?

o ryba22 palancie jeden jesli nie umiesz czytac ze zrozumieniem lub nic nie wiesz o temacie to sie nie wypowiadaj... nie mowie ze istnieje samowolka budowlana buraku ale jesli inwestor wznosi budynek i nie ma wynajetych 100% lokali to stawia go mimo wszystko a najemcow szuka w trakcie budowy. I tu powiedz mi wszechwiedzacy palancie co jesli znajduje potencjalnego nabywce ktory z braku duzych lokali chce wynajac dwa mniejsze mieszczace sie obok siebie laczac je w jeden? liczba lokali w budynku sie zmniejsza teoretycznie o jeden ale powierzchnia handlowa zostaje taka sama... Co do samych planow na wniosek inwestora projektant wykonuje drugi poprawiony projekt z wniesionymi zmianami. No chyba ze inwestycja idzie w systemie projektuj i buduj ale przy kubaturowkach raczej chyba sie tego nie wykonuje. Na drugi raz pomysl nim zaczniesz innych obrazac BARANIE!!!

z nie oficjalnych zrudel sa pogloski ze 20 lokali jest wolnych,a te co sa wynajete nie maja za co czynszu placic jak w Stokrotce,ale super bedzie jak bedzie deszcz i zimno bedzie gdzie polazic za darmo,choc dach nad glowa bedzie dla Lomzynskich biznesmenow,bedzie okazja sie zagrzac gdzies,super.A na zakupy pojedziemy do B-stoku lub do Warszawy,choc wiecej zaplacimy ale bedziemy w miescie hihihi,to sa lomzyniacy hihihi.

wpm Ty swoje "zrudla" w tyłek wsadź i sam idź w pizdu do swojego zajebistego butiku i zamknij się na cztery spusty i protestuj jak coś ci nie pasi, najlepiej głodówkę sobie zrób...

ty 2152 widze ze masz problemy z wynajeciem tej szopy,sadze ze masz jakis tam uklad w tej galerii,no ale to twoja sprawa,ja mam takie wiadomosci ze to porazka ta Galeria.

nie musisz tam chodzić i cen patrzeć:)

nie wiem skad tacy ludzie sie biora co im wszystko nie pasuje... nie bylo to krytyka ze zadupie bo nic nie ma... teraz jest i tez zle bo 24h tesco bo co innego wadzi w oczy... Łomża nie jest jakims prekursorem w hipermarketach i centrach handlowych w mniejszych miastach juz dawno powstawaly takie obiekty i jakos sie trzymaja i ceny sa duze za wynajem lokali i ludzi malo do kupowania wiec nie rozumiem takich rozterek:)

mi tylko jedno niepasuje jak ja dojade do ośiedla to będą korki po obydwu stronach ulicy takie kolosy stawia się na obrzeżach miast to bedzie masakra prawda

sport to zdrowie

Autor: antyklakier (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-02-13 09:00

Kto ze wsi to tylko o kurach i trzodzie. - łomża to wieś

tenis wyprowadz sie na obrzeza miasta i korkow nie bedzie. Z drugiej strony juz nie przesadzajmy to co jest w Łomży to koreczki a nie korki;)

No do Kur... nędzy jednym zle ze wies innym ze tak duze miasto ze sa korki. Ludzie zastanowcie sie co piszecie... nikt na sile nie trzyma nie chcesz korkow i hipermarketu przeprowadz sie do Kolna, Grajewa czy Zambrowa spokoj cisza same plusy. A i sklepow molestujacych 24 h nie ma;)

Korki to będą tylko na otwarcie... bo każdy będzie chciał zobaczyć z ciekawości jak galeria wygląda... Potem żadnych korków nie będzie, zresztą to Łomża, jak ktoś wspominał to tylko koreczki ;)

A jakieś sklepy znikneły z listy najemców ?

https://www.youtube.com/watch?v=wAFxFnZ9Z_Y&list=PLwlZSdxF4YMKm-zwOQuR4Jag44LjgZ9z1

już szczury w piwnicach są bardziej cywilizowane

ta galeria to porazka,wspomnicie moje slowa,to dziadostwo na calego tam bedzie,ale moze niekturzy inaczej mysla.

wpm ograniczona istoto, albo naucz się pisać bez błędów albo zamknij twarz. Nie dość, że bzdury wypisujesz to jeszcze pełno w nich błędów ortograficznych. Może Ty lepiej przestań przeżywać tę nową galerię, nadrób braki szkolne, to jak butik w którym pracujesz padnie, będziesz miała większe szanse na nową pracę. Takiego głąba, który nawet bezbłędnie banalnych wyrazów napisać nie potrafi nikt nie zatrudni.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Dlaczego zaraz porażka wpm? Bo tobie "coś nie po nosie" ? To trudno....twój problem

Ja osobiście mam zamiar wybrać się nie raz do galerii Veneda. Do tej pory wybierałam się do Białego a jak teraz będzie pod nosem...

A czy to będzie porażka czy nie to dajmy sobie czasu z takimi osądami... (praktyka pokazuje jednak że galerie czy to lepsze czy gorsze ale jakoś nie bankrutują).

P.S. Orlen też pod nosem, można od razu męża wysłać żeby samochód zatankował a samej po sklepach siup... Wczoraj już tankowałam na nowej stacji ;) Polecam ;)

Nowa Galeria to poraszka,wspomnicie moje slowa,a my Lomzyniacy i tak kasy nie mamy a oni chca do reszty nas ograbic z kasy,ten zachod nas zniszczy juz jestesmy niewolnikami zachodnich firm,jak dlugo jeszcze damy sie okradac?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org