piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dentysta

dentysta czy jest porządny lub porządna dentystka co potrafi zrobić zaleczyć ząb aby to z parę lat bylo ok

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dentysta

polecam dr. Bączek, która przyjmuje w przychodni MODENT na. Ks. Janusza.
tel. 86 218-52-12

Monika i Piotr Marciniakowie na Staffa.

dziękuję za propozycje interesują mnie osobiste spostrzezenia a nie zasłychnięte jeśli ktoś takie ma dziękuję

na prusa przy miesnym,jest najlepsza

nie ma porzadnych juz dentystow kazdy dent robi tak ze za pare mies lub lat i tak wrocisz do niego

kanałówke musisz robić pod mikroskopem, jak skomplikowane to tylko biały tu ci każą rwać szczególnie ci słynni...bo wolą w twoje miejsce kilka estetycznych robót....

Pani Miklikowska :)) polecam gabinet vis a vis biblioteki publicznej na małachowskiego

ANN-DENT na Łagody, nie zawiedziesz się, polecam

ja leczylam zeby u Dr. Borawskiej na Kazankiej, dobre opinie slyszalam tez o pani Żywiołek na bawelnie

Polecam dr. borawską

Zobacz meble biurowe kraków

u pani na bawełnie leczyl będę zęby konia raczej

Polecam z całą odpowiedzialnością Panią Monikę Marciniak. Zaleczyła mi zęby pięć lat temu i od tamtej pory żadnego ubytku, inny stomatolog sprawdzał. W Białymstoku zachwycali się jej pracą, bardzo ładnie profiluje zęby trzonowe. 86 2198156. Polecam używanie cukru brzozowego, ja używam tylko tego cukru od pięciu lat i chyba to zasługa także tego specyfiku www.ksylitol.com

a jak cenowo wyglada to w modent? jakies przyklady moze?

Mija - a jak wyglada sprawa cenowo?

:) :) :)
:) :)
:)

Ja polecam P.Jakubowską na Wyszyńskiego. Od zawsze u niej robię, może i czasami weźmie sporo, ale zrobi tak, że mucha nie siada. Naprawdę gorąco polecam.

a mi raz miła pani łatała połamany ząb tymczasowym rozwiazaniem, bo inaczej trzeba odbudowywać. Powiedziała, to rozwiązania do pół roku, i co ? za 7 miesięcy plomba wypadła, i co ja mam o tym myśleć ? Co oni przewidują, ile dana plomba wytrzyma. Po za tym szukam dentysty, głownie chodzi o chirurga szczękowego, a nie chce iść do głuszkowskiego, wroblewskiego czy do szpitala i już mam problem.

---------------------------------------------

Jeśli potrzebujecie fachowca, to polecam N32 Dental Clinic https://n32.pl

Hej!

Dentysta Boryczko świetnie sprawdził się w moim przypadku https://dentysta-boryczko.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org