Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dentysta |
dentysta czy jest porządny lub porządna dentystka co potrafi zrobić zaleczyć ząb aby to z parę lat bylo ok
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dentysta |
polecam dr. Bączek, która przyjmuje w przychodni MODENT na. Ks. Janusza. tel. 86 218-52-12
|
|
Monika i Piotr Marciniakowie na Staffa.
|
|
dziękuję za propozycje interesują mnie osobiste spostrzezenia a nie zasłychnięte jeśli ktoś takie ma dziękuję
|
|
na prusa przy miesnym,jest najlepsza
|
|
nie ma porzadnych juz dentystow kazdy dent robi tak ze za pare mies lub lat i tak wrocisz do niego
|
|
kanałówke musisz robić pod mikroskopem, jak skomplikowane to tylko biały tu ci każą rwać szczególnie ci słynni...bo wolą w twoje miejsce kilka estetycznych robót....
|
|
Pani Miklikowska :)) polecam gabinet vis a vis biblioteki publicznej na małachowskiego
|
|
ANN-DENT na Łagody, nie zawiedziesz się, polecam
|
|
ja leczylam zeby u Dr. Borawskiej na Kazankiej, dobre opinie slyszalam tez o pani Żywiołek na bawelnie
|
|
|
u pani na bawełnie leczyl będę zęby konia raczej
|
|
Polecam z całą odpowiedzialnością Panią Monikę Marciniak. Zaleczyła mi zęby pięć lat temu i od tamtej pory żadnego ubytku, inny stomatolog sprawdzał. W Białymstoku zachwycali się jej pracą, bardzo ładnie profiluje zęby trzonowe. 86 2198156. Polecam używanie cukru brzozowego, ja używam tylko tego cukru od pięciu lat i chyba to zasługa także tego specyfiku www.ksylitol.com
|
|
a jak cenowo wyglada to w modent? jakies przyklady moze?
|
|
Mija - a jak wyglada sprawa cenowo? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Ja polecam P.Jakubowską na Wyszyńskiego. Od zawsze u niej robię, może i czasami weźmie sporo, ale zrobi tak, że mucha nie siada. Naprawdę gorąco polecam.
|
|
a mi raz miła pani łatała połamany ząb tymczasowym rozwiazaniem, bo inaczej trzeba odbudowywać. Powiedziała, to rozwiązania do pół roku, i co ? za 7 miesięcy plomba wypadła, i co ja mam o tym myśleć ? Co oni przewidują, ile dana plomba wytrzyma. Po za tym szukam dentysty, głownie chodzi o chirurga szczękowego, a nie chce iść do głuszkowskiego, wroblewskiego czy do szpitala i już mam problem. ---------------------------------------------
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |