środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bóg

"jeśli Bóg jest wszechmogacy to czemunie stwoży kamienia którego sam nie podniesie"
cyś

no cóż
ciekawe
aczkolwiek
no samniewiem a wy wiecie????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bóg

Ja też nie wiem, nie mogę też za bardzo pojąć treści zdania: czemunie - nie znam takiego wyrazu, stwoży - też jakiś, chyba nowy wyraz, podobnie jak samniewiem.

Czemunie - komuniści Czeczeńscy;

Stwoży - l.mn. dopełniacza wyrazu "Stwosz" (ten, który ołtarz w kościele Mariackim w drewnie wydłubał)+błąd ortograficzny;

samniewiem - Sam Niewiem, znany polski...aaaa zapomniałam! o amerykańskim rodowodzie...

a czemu go niepodniesie ?

Bóg jest wszechmocny bowiem stworzył człowieka, który jest całkowicie nieprzewidywalny...bo Bóg ma boskie poczucie humoru.

Zbych

Aby to wiedzieć to trzeba opanować filozofię i teodtceję a nie tylko początki bezsensownego klikania paluchem po klawiaturze.

I młody pan student (łowca 17 krów, czy jakos tak w nicku) po zrobieniu 17 męskich krów czyli byków ortograficznych ma czelność ... - cytuję jego wypowiedź nawiązującą do niuchania w damskich torebkach:

"kiedyś widziałem podobny temat na forum innym
chciałem nawiązać podobny temat bo pamietam że z tamtego była zalewka
alepatrze że łomża = prowincja
żyjcie sobie
jesteście jak oposy strach i niuchanie podstepu"

...........facet, zalewka to jest w tej chwili z Ciebie. Pół Łomży boki zrywa !!

Masz Peter rację !. Z tą prowincją to powinien lowca17 zacząć nieco bliżej siebie....

________
Malachit

Ale może to jest łowca.B
:)

punkt "muuu"

Bóg stworzył człowieka(mężczyznę) i stwierdził ,że jest on stworzony na jego obraz i podobieństwo:D potem stworzył kobietę i powiedział - Ty to się będziesz musiała malować:P:P:P

bigi2004

:D

T i g e r

"nie" z czasownikami pisze się rozłącznie :P

"samniewiem - Sam Niewiem" => sam nie wiem :P

a po co mialby tworzyc, po co podnosic, to bez sensu
tobie sie nie chce podniesc slownika ortograficznego, chociaz tu byloby dzialanie uzasadnione i przyniosloby ci pozytek

a zreszta zapytaj, jak jestes ciekaw na jakims warszawskim forum, bo na prowincji, jak na prowincji- ludzie nie obyci i nie obcykani w boskich zamiarach

czy ja popelnilam blad ortograficzny, rety, tylko gdzie
czy ktos znajdzie mojego ortografa

Bóg stworzy kamień,

który cię zgniecie,

bo nie ma dla ciebie miejsca na tym małym świecie..

MoJe ŻyCie To MentoR.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org