Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubezpieczenie oc |
Gdzie szybko i tanio można ubezpieczyc auto w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubezpieczenie oc |
u mnie w garażu ---------------------------------------------
|
|
sprawdź na poczcie MTU chyba ja tam mam i jest dość tanio jak nie to polonia ma chyba podobne ceny wszystko zależy od twoich zniżek
|
|
dvw głupie komentarze zostaw dla siebie
|
|
Mtu np przegralo u mnie z mbankiem o 600 pln wszystko zalezy jakie auto itd itp ... odwiedz jakas multiagencje najlepej
|
|
Masakra ...
|
|
ja polecam polisę w aviva zakup przez neta jest tanio i warunki super. osobiście polecam :) :)
|
|
|
polecam pania na nowogrockiej w komisie obok stacji paliw lotos prowadzi ubespieczenia w wielu firmach 001
|
|
z tym tanio, to polecam czujkę. Tanio to jest wszystko ok. dopóki się coś nie wydarzy. A jak się wydarzy, to z ,,tanio,, może zrobić się kosmos. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ink4 i axa już nie są atrakcyjne, ceny poszły ostro w górę. a w aviva cena ********* i warunki super :) :)
|
|
Również polecam panią z nowogrodzkiej na samym końcu w komisie przed stacją paliw. Pani prowadzi ubezpieczenia w kilku firmach tak zrobi zeby było najtaniej
|
|
a ja tej pani nie polecam do oc to i kazdy zrobi ale ac to nie 15234
|
|
http://ubezpieczenia.avivadirect.pl/?theme=34&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_cgroup=gdn_graf&utm_campaign=[GDN_In-Vid]_-_You_Tube&utm_content=InVideo&utm_term=banner&utm_keywordtype=graf&utm_product=moto&gclid=CNixv52tvrUCFUGR3godv1sAVg
|
|
Dziękuję wszystkim za wypowiedzi i pomoc.
|
|
Trzeba szukać jak najtaniej. OC nie jest dla ciebie tylko dla sprawcy więc po co przepłacać.
|
|
po to aby ktoś nie miał przez Ciebie problemów i dostał kasę. ---------------------------------------------
|
|
My wzięliśmy w Link4. Tam było najtaniej.
|
|
Ja zawsze sprawdzam wiele miejsc. Ostatnio najkorzystniejsze ubezpieczenie znalazłam na stronie https://polisoteka.pl/ubezpieczenie-turystyczne . Z tego co kojarzę na stronie znajdują się również oferty ubezpieczeń komunikacyjnych, więc możesz zajrzeć i sprawdzić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |