Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piesek do przygarnięcia!!!!! |
Proszę o szybki kontakt.Przyszedł mały piesek-- http://imageshack.us/photo/my-images/694/imag0207u.jpg/ suczka,młoda,może być duża.Przyjazna.Prawdopodobnie ktoś ją wyrzucił albo uciekła. Bardzo proszę o szybki kontakt jeśli ktoś chce przygarnąć 692-858-708 Konarzyce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piesek do przygarnięcia!!!!! |
Ładny piesek , może znajdzie się właściciel
|
|
Pod bramą schroniska został znaleziony dowód rejestracyjny. Sprawdźcie czy nie wasz.
|
|
Oj,to pewnie maleńką do schroniska wrzucono. Ludzie,nie róbcie tak.Tam zawsze biega luzem kilka psów.Różnie mogą obcego potraktować.I może się to dla niego źle skończyć. Bezdomne pieski zgłasza się w urzędzie miasta.
|
|
Nie wrzuciłem do schroniska.Przybłąkała się obok mojego domu.Bardzo mi było jej szkoda więc wsadziłem ją do samochodu- pojechałem zapytać do schroniska (następnego dnia dowiedziałem się że zgubiłem tam dowód rejestracyjny odebrany z urzędu dzień wcześniej),potem do weterynarza dalej na policję po czym odesłali mnie na stary rynek do straży miejskiej gdzie pocałowałem klamkę.Sfrustrowany postawiłem ją na rynku żeby się wysiusiała i tak poszła w ludzi.Jak znajdzie się osoba której uciekła niech lepiej do mnie nie pisze bo nie ręczę za siebie.A wszystkim służbom miasta gratuluję.I szczerze pod nogi wam pluję.Paweł.
|
|
x-paweu to gdzie teraz jest sunia ?
|
|
Wszystko dobrze się skończyło. Sunia na drugi dzień znalazła się w Urzędzie Miejskim, a potem już trafiła do schroniska.
|
|
Aha. To już tylko odpowiedniego domku brakuje.
|
|
to jeszcze dowod pawlowi oddajcie bo sie zestresowal biedny
|
|
x-paweu, a skąd wziąłeś maluszka?? Nie jestem pewien, ale chyba wielokrotnie gdzieś ją widywałem. Nie jestem tak do końca przekonany czy jest bezpańska/porzucona.
|
|
Jeśli bezpańska nie jest to ten właściciel bardzo nieodpowiedzialny.Żaby taki maluch sam się błąkał.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |