niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piesek do przygarnięcia!!!!!

Proszę o szybki kontakt.Przyszedł mały piesek-- http://imageshack.us/photo/my-images/694/imag0207u.jpg/ suczka,młoda,może być duża.Przyjazna.Prawdopodobnie ktoś ją wyrzucił albo uciekła. Bardzo proszę o szybki kontakt jeśli ktoś chce przygarnąć 692-858-708 Konarzyce

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piesek do przygarnięcia!!!!!

Ładny piesek , może znajdzie się właściciel

Pod bramą schroniska został znaleziony dowód rejestracyjny. Sprawdźcie czy nie wasz.

Oj,to pewnie maleńką do schroniska wrzucono.
Ludzie,nie róbcie tak.Tam zawsze biega luzem kilka psów.Różnie mogą obcego potraktować.I może się to dla niego źle skończyć.
Bezdomne pieski zgłasza się w urzędzie miasta.

Nie wrzuciłem do schroniska.Przybłąkała się obok mojego domu.Bardzo mi było jej szkoda więc wsadziłem ją do samochodu- pojechałem zapytać do schroniska (następnego dnia dowiedziałem się że zgubiłem tam dowód rejestracyjny odebrany z urzędu dzień wcześniej),potem do weterynarza dalej na policję po czym odesłali mnie na stary rynek do straży miejskiej gdzie pocałowałem klamkę.Sfrustrowany postawiłem ją na rynku żeby się wysiusiała i tak poszła w ludzi.Jak znajdzie się osoba której uciekła niech lepiej do mnie nie pisze bo nie ręczę za siebie.A wszystkim służbom miasta gratuluję.I szczerze pod nogi wam pluję.Paweł.

x-paweu to gdzie teraz jest sunia ?

Wszystko dobrze się skończyło. Sunia na drugi dzień znalazła się w Urzędzie Miejskim, a potem już trafiła do schroniska.

Aha. To już tylko odpowiedniego domku brakuje.

to jeszcze dowod pawlowi oddajcie bo sie zestresowal biedny

x-paweu, a skąd wziąłeś maluszka?? Nie jestem pewien, ale chyba wielokrotnie gdzieś ją widywałem. Nie jestem tak do końca przekonany czy jest bezpańska/porzucona.

Jeśli bezpańska nie jest to ten właściciel bardzo nieodpowiedzialny.Żaby taki maluch sam się błąkał.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org