Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MOHITO |
Kto został zaproszony na rozmowę klasyfikacyjną? terrorym_SLU
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MOHITO |
i co myslisz, zecie tu zarasz wszyscy wpisza na liste?
|
|
a co dzwonili już?
|
|
ula84 a dzwonili do Ciebie ze swiss albo z innych salonów?
|
|
nie
|
|
a do Ciebie?
|
|
nie :) najwyraźniej źle nam z oczy patrzy :P
|
|
dobre:-)
|
|
a co to jest rozmowa KLASYFIKACYJNA?
|
|
co to jest te mohito ?
|
|
Czesiu nie dla Ciebie tylko dla pięknych kobiet sklep odzieżowy
|
|
a brzydule nie mogą się w tym sklepie ubierać?!
|
|
|
i jak dziewczyny? ma już któraś tam pracę? terrorym_SLU
|
|
ja mam
|
|
kiedy do Ciebie dzwonili? terrorym_SLU
|
|
a co to w ogole?
|
|
w piątek.
|
|
w piątek Marian
|
|
ja byłam na rozmowie w sobotę...dziwne terrorym_SLU
|
|
juz wybrali
|
|
ostro...to po co ja byłam w sobotę na rozmowie skoro już w piątek wybrali? :-/ denerwują ludzi tylko terrorym_SLU
|
|
nie powiedziałam ze w piątek wybrali. tylko że ja byłam w piątek a w sobotę juz wiedziałam
|
|
a o której godzinie jeśli można wiedzieć? terrorym_SLU
|
|
oj tam się przejmujecie, poczekajcie pierwsze miesiące, będzie przesiew ludzi i na nowo będą szukać. Normalka. Nie zawsze ten co dobrze wypadnie na rozmowie jest świetnym pracownikiem w rzeczywistości i odwrotnie :) Zawiść niestety zawiść wśród Polaków, a szczególnie Łomżyniaków.
|
|
nie wiem, ale to nie jest w porządku zachowanie, jeśli zapraszają ludzi w sobotę wieczorem wiedząc już, że mają zespół... terrorym_SLU
|
|
nic nie poradzisz, takie czasy, że każdy traktuje bezrobotnych jak śmieci
|
|
hmm... wydaje mi się, że to sobotnie spotkanie rekrutacyjne było takim asekuracyjnym. mi podczas rozmowy w ubiegły czwartek zaproponowano tygodniowy okres próbny w sklepie w Białymstoku i po tygodniu miałam się określić, czy taka praca mi odpowiada, czy też rezygnuję. być może chcieli mieć pewność, że jeśli ktoś zrezygnuje, będą mieli pod ręką kogoś zapasowego.
|
|
Ludzie wezcie wy sobie cos na uspokojenie... Firma ma sie wam tlumaczyc z tego, jak przeprowadza proces rekrutacyjny? Ich sprawa kogo i kiedy zapraszaja i z jakiego powodu. Najpierw zakladacie jakies dziwne watki, dopytujecie sie kto byl na rozmowach i sami robicie sensacje z niczego. Traktowanie bezrobotnych jak smieci? Wam sie wydaje, ze ludzie w tej firmie nie maja nic do roboty i sobie organizuja dodatkowe dni rozmow kwalifikacyjnych dla zartu?
|
|
hmmmm chodzi tu raczej o to, że w tych czasach rzadko kto podchodzi do ludzi poważnie. Naprawdę, warto przejść się na kilka rozmów i sprawdzić na własnej skórze. Nie osądzam ich bo mają do tego prawo, takie czasy i nikt na to nic nie poradzi. Sami na ich miejscu postępowalibyśmy zapewne w ten sam sposób. A że nam źle z oczu patrzy a innym lepiej to już inna bajka
|
|
No ale co to znaczy, ze rzadko kto podchodzi do ludzi powaznie? Bo akurat ten temat, to jakies pretensje nie wiadomo o co. To, ze np. firma nie odpowiada kazdemu, kto zlozy CV, to dla mnie nic dziwnego. Jak im przyjdzie 100 podan, a zaprosza kilka osob, to nie odpisuja kazdemu. Za to w przypadku rozmow, to zwykle chyba mowia, ze jesli beda zainteresowani to sie odezwa do tego czy tego dnia. Czasem nawet dzwonia i informuja, ze niestety wybrali kogos innego. A jak nawet nie, to kazdy telefon ma i mozna samemu zapytac. Niby takie bezrobocie i firmy tak zle traktuja, a ludzie to sie inaczej zachowuja? Tez potrafia nie przyjsc na umowiona rozmowe i nawet nie zadzwonic.
|
|
to fakt, to działa w obie strony. Moim zdaniem nie ma co się obrażać, najwidoczniej ktoś był lepszy od nas i też się zastanawiam skąd te wyrzuty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |