niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Promocje Promocje

Ciągle promocje i promocje w sklepach np.mixelectronics mediaexpert a jaka w tym prawda?promocja czy wciskanie kitu

aa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Promocje Promocje

Bardzo modne oraz tanie jest ostatnio nabijanie.
Niech nabija byle kogo byle kto, bo jest ważne by badziewie dobrze szło.

czyżby stary towar zalegał na półkach?wychodzi nowy a stary przeceniony to się nazywa promocja?

aa

:) ostatnio jak brałem pralkę boscha to w neonecie natchnąłem się na mega promocję..identyczny model jaki znalazłem na agito za 1160 z dostawą gratis!! w neonecie naszym łomżyńskim był za 1599 i oczywiście z napisem promocja, uśmiałem się, plus oczywiście 70zł za transport i wniesienie..
dziwnym trafem ta sama pralka w na stronie neonetu była za 1199..

Zawsze sprawdzam w necie przed zakupem. Czasami zdarza się tak, że w Łomży w sklepie promocja, a w necie to normalna cena;))))

Ap ropo promocji polecam krótki tekst
http://piekielni.pl/szukaj?q=promocja+media

Tak działają każde promocje i wyprzedaże :D a ludzie za każdym razem się na to nabierają haha.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org