Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Promocje Promocje |
Ciągle promocje i promocje w sklepach np.mixelectronics mediaexpert a jaka w tym prawda?promocja czy wciskanie kitu aa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Promocje Promocje |
Bardzo modne oraz tanie jest ostatnio nabijanie. Niech nabija byle kogo byle kto, bo jest ważne by badziewie dobrze szło.
|
|
czyżby stary towar zalegał na półkach?wychodzi nowy a stary przeceniony to się nazywa promocja? aa
|
|
:) ostatnio jak brałem pralkę boscha to w neonecie natchnąłem się na mega promocję..identyczny model jaki znalazłem na agito za 1160 z dostawą gratis!! w neonecie naszym łomżyńskim był za 1599 i oczywiście z napisem promocja, uśmiałem się, plus oczywiście 70zł za transport i wniesienie.. dziwnym trafem ta sama pralka w na stronie neonetu była za 1199..
|
|
Zawsze sprawdzam w necie przed zakupem. Czasami zdarza się tak, że w Łomży w sklepie promocja, a w necie to normalna cena;))))
|
|
Ap ropo promocji polecam krótki tekst http://piekielni.pl/szukaj?q=promocja+media Tak działają każde promocje i wyprzedaże :D a ludzie za każdym razem się na to nabierają haha.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |