niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nokia E52

Witam, chciałem zapytać, czy miał ktoś podobny problem. Otóż moja E52 leżąc sobie na półce przestała reagować na jakiekolwiek sygnały. Jest czarny ekran, i gdy chcę ją włączyć, tylko chwilkę wibruje i nic. Z tego co wiem, trzeba wgrać nowy soft. Czy wraz z wgraniem stracę wszystkie kontakty, zdjęcia i zapisane smsy w telefonie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nokia E52

Masakra ...

szok co nie?

Wgrywając nowy soft stracisz wszystko, niestety:(

Kontakty powinieneś mieć zapisane na karcie SIM, chyba że zapisywałaś na telefonie kontakty to stracisz... A co do zdjęć to domyślna ścieżka zapisy, zdjęć jest na karcie pamięci (a jak nie miałeś karty to stracisz zdjęcia) a co do
sms-ów to raczej chyba też stracisz są zapisywane w pamięci telefonu...

TEEE transponder masakre to ty w mózgu masz wtryniasz się na każde forum ogarnij się zanim będzie za póżno chyba że dla ciebie jest dawno za póżno. Hitler i Stalin byli mądrymi Ludżmi za ich kadencji ciebie by tutaj by nie było więc skończ tą masakre deklu od zardżewiałego gara czekam na odp. typu ,,MASAKRAAAAAAAAAAAAAAAA"

Michalski

Transponder

Nie zwracaj uwagi na teksty ludzi, którzy nie umieją używać przecinków w zdaniach złożonych. Pisz swoje, a ja będę Cię wielbił z a w s z e :-))))))))))))))

P O Z D R A W I A M

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

.. a co do tematu, to miałem problem z włączeniem swojej E52, wyjąłem baterię, poczekałem i dała się włączyć. Może i Tobie pomoże taka rada.

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

... a i jeszcze jedno, spróbuj wyciągnąć kartę pamięci, może jest przeładowana tzn. ma zajęte więcej niż 90 %.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org