Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nokia E52 |
Witam, chciałem zapytać, czy miał ktoś podobny problem. Otóż moja E52 leżąc sobie na półce przestała reagować na jakiekolwiek sygnały. Jest czarny ekran, i gdy chcę ją włączyć, tylko chwilkę wibruje i nic. Z tego co wiem, trzeba wgrać nowy soft. Czy wraz z wgraniem stracę wszystkie kontakty, zdjęcia i zapisane smsy w telefonie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nokia E52 |
Masakra ...
|
|
szok co nie?
|
|
Wgrywając nowy soft stracisz wszystko, niestety:(
|
|
Kontakty powinieneś mieć zapisane na karcie SIM, chyba że zapisywałaś na telefonie kontakty to stracisz... A co do zdjęć to domyślna ścieżka zapisy, zdjęć jest na karcie pamięci (a jak nie miałeś karty to stracisz zdjęcia) a co do sms-ów to raczej chyba też stracisz są zapisywane w pamięci telefonu...
|
|
TEEE transponder masakre to ty w mózgu masz wtryniasz się na każde forum ogarnij się zanim będzie za póżno chyba że dla ciebie jest dawno za póżno. Hitler i Stalin byli mądrymi Ludżmi za ich kadencji ciebie by tutaj by nie było więc skończ tą masakre deklu od zardżewiałego gara czekam na odp. typu ,,MASAKRAAAAAAAAAAAAAAAA" Michalski
|
|
Transponder Nie zwracaj uwagi na teksty ludzi, którzy nie umieją używać przecinków w zdaniach złożonych. Pisz swoje, a ja będę Cię wielbił z a w s z e :-)))))))))))))) P O Z D R A W I A M Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
.. a co do tematu, to miałem problem z włączeniem swojej E52, wyjąłem baterię, poczekałem i dała się włączyć. Może i Tobie pomoże taka rada. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
... a i jeszcze jedno, spróbuj wyciągnąć kartę pamięci, może jest przeładowana tzn. ma zajęte więcej niż 90 %. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |