Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1& dla ŁKS Łomża |
Początek roku to czas rozliczeń z Urzędem Skarbowym. Wszyscy kibice, którzy chcą wesprzeć Łomżyński Klub Sportowy 1926 mogą to uczynić przekazując 1% swojego podatku. Za pośrednictwem Fundacji Studenckiej "Młodzi-Młodym" ŁKS w końcu uzyskać dodatkowe środki. Przy wypełnianiu PIT-u za 2012r., należy w części "Wniosek o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego" w rubryce "NUMER KRS" wpisać numer 0000270261. Następnie w rubryce "Informacje uzupełniające" umieścić wpis "ŁKS Łomża 1834" i zaznaczyć X w rubryce "Wyrażam zgodę". http://lks.lomza.pl/index.php/aktualnoci-lks-1926-lomza/337-przeka-1-podatku-na-ks.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 1% dla ŁKS Łomża |
Miało być: 1 % dla ŁKS Łomża
|
|
Re: 1& dla ŁKS Łomża |
Legionovia Legionowo 11 - 2 ŁKS (2013 rok) . Dziekuje nie mam pytan. ---------------------------------------------
|
|
dvw - no i? Co wynik sparingu ma do oddania 1%-ta na Klub?
|
|
dla MŁKS to bym oddał, bo uważam że lepiej stawiać na przyszłość czyli dzieci
|
|
pool - No niestety, MŁKS nie może zbierać jednego procenta, ale zawsze możesz wpłacić jakąś kwotę na cele tego stowarzyszenia i w taki sposób im pomóc. Ps. Oddając 1% na ŁKS, chciał nie chciał, ale też wspierasz młodzież, bo chciałbym zauważyć, że na chwilę obecną w pierwszym zespole ŁKS-u gra... 12 wychowanków klubu. (wychowanek, to taka osoba, która gra w danym klubie od dziecka). Jak będziemy mieli kiedyś stabilny finansowo klub w dodatku grający w wysokiej lidze, to dzieciaki będą się garnęły do gry w piłkę, a oddając 1% na ŁKS, pomagasz mu być stabilniejszym finansowo niż jest w chwili obecnej. Mimo wszystko zachęcam do oddania 1% na bądź co bądź SWÓJ klub. Pozdrawiam.
|
|
|
Super że w końcu można oddać 1% na ŁKS! Ja swój oddam na pewno i mam nadzieję, że tak samo postąpią inni. Najlepsze jest to, że nie robiąc zupełnie NIC, można wesprzeć ŁKS. Mój procent macie na bank a i znajomych namówię!
|
|
|
Ciekawe że taka pseudoreklama ŁKS Łomża może tu mieć miejsce... co tu wspierać? Dary losu zróbcie,jakie miasto taki klub,lepiej nie będzie.
|
|
joanna12, dla Ciebie jest to pseudo reklama, uważasz że nie ma co wspierać itp. Ty nie widzisz żadnych wartości, jakie młodzież zbiera poprzez uprawianie sportu. Ty za pewne masz inne priorytety w życiu i ja to szanuję, nie rozumiem tylko, dla czego Ty nie szanujesz wartości innych? Czyżby Twoje były najważniejsze? Nie chcesz, nie oddawaj 1% na ŁKS. Jest wiele innych fundacji BARDZIEJ potrzebujących pieniędzy niż ŁKS i na nie możesz oddać Swój 1%. My robimy swoją reklamę, bo ten Klub potrzebuje pieniędzy jak ryba wody... A co do reklamy 1% poprzez forum i nie kasowania jej przez admina... Widzisz, admin najwyraźniej chce w ten sposób pomóc ŁKS-owi w promowaniu jego akcji, bo czym klub stabilniejszy finansowo, tym lepiej dla ludzi. Dla Ciebie pewnie nie, ale dla młodych chłopaków chcących rozwijać się poprzez trenowanie piłki nożnej - NA PEWNO TAK! Czym wyżej ŁKS będzie grał, czym więcej pieniędzy będzie miał, tym lepiej dla Łomżyńskiej społeczności. Być może i dla Ciebie też, tylko jeszcze o tym nie wiesz?
|
|
Tak,teraz już mnie oświeciłeś. Na prawdę.
|
|
W "cel" prosimy wpisywać "ŁKS Łomża 1834" (bez 1926). Przez nieuwagę poszła pierwsza wersja grafiki, która jest niewłaściwa. CEL - "ŁKS Łomża 1834" http://lks.lomza.pl/index.php/aktualnoci-lks-1926-lomza/337-przeka-1-podatku-na-ks.html
|
|
Wspieraj lokalny zespół, kupuj lokalny browar ;]
|
|
|
najpierw poprawcie tabelę 3 ligi bo nie macie aktualnej od paru miesięcy,wprowadzacie ludzi w błąd vesania
|
|
Najpierw poprawimy a później przekażesz ten jeden procent? Tak to mam rozumieć? Ps. Przecież ŁKS 1926 Łomża jest na dobrym miejscu - czwartym ze stratą 3 punktów do Olimpii Zambrów i Olimpii 2004 Elbląg, oraz ze stratą jednego punktu do Mrągovii Mrągowo. Nie wprowadzamy nikogo w błąd. Nie mamy na Naszej stronie ani mniej ani więcej punktów niż ich zdobyliśmy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |