poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prasa gejowska

Czy można w Łomży dostać gdzieś taka prasę? W którym kiosku?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prasa gejowska

Zapytaj na najblizszej plebani, tam co drugi to albo gej ,albo pedofil, na pewno CI pomogą

siedziba partii Palikota lub SLD

malo masz normalnej prasy??? tylko sukasz dla pedalow??

Pytam bo jestem zainteresowany :) Na plebanii nie wiedzą a siedziby Palikota w Łomży nie ma. Dziwne bo w Łomży dużo gejów jest.

Mam nadzieję że to tylko marna prowokacja bo i tak żaden pedał nie przetrwa zbyt długo w Łomży

Szachmat miło Cię widzieć.

Cześć Omania. Wiem długo mnie nie było ale miło że pamiętasz. Widać są w tej ... Prawdziwi ludzie :)

Pewnie w jakimś różowym... Jeśli tak naprawdę musisz dawać zarobiać na pedalstwie, to rób to szeptem, a nie pytasz o takie świństwa na forum, obniżając jego i tak niezbyt wysoki poziom :/

No wiesz....tego wina się nie zapomina;)A do tego miłej pogawędki;)

Omania... Jesteś niesamowita ty naprawdę pamiętasz tamtą rozmowę :)

Rondo mam prawo pytać o co chcę... To forum jest tak samo dla mnie jak i dla ciebie. Jeżeli nie masz nic do dodania w tym temacie, twoja obecność tutaj jest zbędna. Uważam, że to forum ma jeszcze jakiś poziom, skoro można tutaj zadać wszelkiego rodzaju pytania a nie tylko katolickie (bo rozumiem, że ten jedynie obowiązujący światopogląd reprezentujesz) i nie kąsaj mnie więcej. Nie życzę sobie.

Geje WON. ku....sy w imadło życzę, szkoda że NSDAP tego g...na nie zdążyli wytępić

Ja tam do pedałów nic nie mam, pod warunkiem, że trzymają się ode mnie w bezpiecznej odległości +100 Metrów.

Nick39 nie wylewać tej swojej żałosnej frustracji tylko dlatego, że nie chciałem się z tobą umówić.

szachmat- załosne to jest to żę w sejmie GEJÓW i TRANSSEX do głosu dopuszczają. a wylać to mozesz piwo podczac cią.......cia

Bardzo ładnie z Twojej strony, że piszesz Geje i T z dużej litery to świadczy o szacunku :) dalej niestety trudno cię zrozumieć (problem z pisownią) podejrzewam, że to wina komputera albo alkoholu. W każdym razie pozdrawiam cię bardzo serdecznie.

ja ciebie teżż. panie d..

szachmat jesteś gejem??

ha ha czy pedalstwo to świnstwo? Dziwię się tym hetero co z dziką rozkoszą grzebią penisami w odbytach swoich damskich partnerek twierdząc ,ze ten sposób zaspokajania potrzeb przynosi im największa satysfakcję . Więc się pytam czy róznicie się od tych pedałów. Ja uważam ,ze niczym. Udajecie meskosc której w wieszości nei macie a gdy puszczą wam hamulce moralne to pierwsi dymacie się z facetami.

Walenty

taki madry jesteś>?? to może pedałku na jakieś st...ko sie spotkamy co??

Gdzie jest ***** admin, temat do zamknięcia jeszcze pedałów tu brakuje wrrrrr......

sam bede tepil te pedalstwo jak narazie chyba dobrze sie ukrywaja bo nie spotkalem ani jednego spedalonego czlowieka

Nie nazywaj zwierząt ludźmi

zagotowało sie komuś aby mu kołnierzykiem nie poszło
co wam przeszkadza czy ktoś pedał czy hetero albo inny
zawsze komentarzy na temat pełno

Andrzej W.

A do dupy z nimi.

belfer stary pryku ofiaro losu:)) zajmij się wychowanie-niem swego potomstwa wsiowy tłuku:))) mendo umoralniaj 50 latków stary cwelu ofiary mordę otwierasz a potem udajesz ofiarę internetowej nagonki czyli ofiarę losu:))))))

Oooo :):)
Stary znajomy pod nowym nickiem sie pojawił :):)
Zezowaty zniknął to i odwagi nabrał :)

maruda ooo kurna ja z Tobą po Łomżyńskim brukiem puch nie ciągałem :))) więc odpier/dol się:))))))

A tak poza nawiasem powinieneś powinieneś kebabownie otworzyć ze swoim fejsem a dochód będziesz miał spory:))) sam wiesz o co Kaman....:)))))

Maniuś , ty ze mną puszki miałbyś ciągać ? Które? Przeciez wszystkie wyzbierałes do cna:)

maruda koleżanka mi Ciebie pokazała myślałem że jesteś postury co najmniej Pudziana :))))) o kurna tyś żeś normalny zwykły człek:))))))))))

Recykling złomu to wbrew pozorom, całkiem dochodowy "biznes". Tylko musisz wiedzieć gdzie go szukać, a jak powiedzmy dysponujesz lawetą i wiesz, że w niektórych okolicznych lasach, czy na bagnach stoją, stareńkie, pordzewiałe wraki samochodów, to czysty zysk, no i ile taki złom ma potem zastosowań, chociażby zeskrob i sproszkuj rdzę, żeby otrzymać granulowany tlenek żelaza, który ma sporo zastosowań, chociażby w pirotechnice, czyli możesz to sprzedać jako materiał jakiejś firmie produkującej broń, a resztę do skupu zawieźć.

Andzia :)
Twoje koleżanki są takie same chore jak i ty :)
Ale akurat twoją fotkę to zezowaty pokazał na forum a ja ją zachowałem żeby mi widok mendy z pamięci nie umknął :)
Czekaj cierpliwie , zapewniam cię że się doczekasz:)

Proszę o usunięcie tego tematu.
Nie uzyskam odpowiedzi na pytanie a miejscowi hejterzy przechodzą samych siebie w tej jałowej dyskusji i prywatnych rozgrywkach.

Nie usune tego tematu napewno , jest niezwykle ciekawy i intrygujący więc zostanie:)

http://4.bp.blogspot.com/-vQHM_SggOVM/UBeyBBuR5yI/AAAAAAAAE88/egx6yNbt_GA/s1600/haters-gonna-hate-pociag.gif

Autor: Maniek123 (---.ovh.net)
Data: 01-02-13 09:30

belfer stary pryku ofiaro losu:)) zajmij się wychowanie-niem swego potomstwa wsiowy tłuku:))) mendo umoralniaj 50 latków stary cwelu ofiary mordę otwierasz a potem udajesz ofiarę internetowej nagonki czyli ofiarę losu:))))))

Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

To ty ciulu z Kolna? znowu płaczesz? bo napisałem do dupy z nimi !!! Aż tak cię to ubodło, ale pedałki tak mają szczególnie z małych miejscowości, bezrobotni, nadużywający alkoholu i płaczący na forum innego miasta.

Ofiarą losu nie jestem czym świadczy mój status materialny i społeczny, za to ty Radku jesteś ofiarą być może przemocy seksualnej, tatuś nie wchodził ci do wanny w czasie kąpieli, jak mama pracowała w oborze?

Aha 4 razy w jednym zdaniu użyłeś słowa" ofiara", brak składni w piśmie i mowie może być przyczyną twego bezrobocia.
Nikt nie chce mieć pracownika kołtuna i ćwoka.

Na razie Radziu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org