Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prasa gejowska |
Czy można w Łomży dostać gdzieś taka prasę? W którym kiosku?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prasa gejowska |
Zapytaj na najblizszej plebani, tam co drugi to albo gej ,albo pedofil, na pewno CI pomogą
|
|
siedziba partii Palikota lub SLD
|
|
malo masz normalnej prasy??? tylko sukasz dla pedalow??
|
|
Pytam bo jestem zainteresowany :) Na plebanii nie wiedzą a siedziby Palikota w Łomży nie ma. Dziwne bo w Łomży dużo gejów jest.
|
|
Mam nadzieję że to tylko marna prowokacja bo i tak żaden pedał nie przetrwa zbyt długo w Łomży
|
|
Szachmat miło Cię widzieć.
|
|
Cześć Omania. Wiem długo mnie nie było ale miło że pamiętasz. Widać są w tej ... Prawdziwi ludzie :)
|
|
Pewnie w jakimś różowym... Jeśli tak naprawdę musisz dawać zarobiać na pedalstwie, to rób to szeptem, a nie pytasz o takie świństwa na forum, obniżając jego i tak niezbyt wysoki poziom :/
|
|
No wiesz....tego wina się nie zapomina;)A do tego miłej pogawędki;)
|
|
Omania... Jesteś niesamowita ty naprawdę pamiętasz tamtą rozmowę :) Rondo mam prawo pytać o co chcę... To forum jest tak samo dla mnie jak i dla ciebie. Jeżeli nie masz nic do dodania w tym temacie, twoja obecność tutaj jest zbędna. Uważam, że to forum ma jeszcze jakiś poziom, skoro można tutaj zadać wszelkiego rodzaju pytania a nie tylko katolickie (bo rozumiem, że ten jedynie obowiązujący światopogląd reprezentujesz) i nie kąsaj mnie więcej. Nie życzę sobie.
|
|
Geje WON. ku....sy w imadło życzę, szkoda że NSDAP tego g...na nie zdążyli wytępić
|
|
Ja tam do pedałów nic nie mam, pod warunkiem, że trzymają się ode mnie w bezpiecznej odległości +100 Metrów.
|
|
Nick39 nie wylewać tej swojej żałosnej frustracji tylko dlatego, że nie chciałem się z tobą umówić.
|
|
szachmat- załosne to jest to żę w sejmie GEJÓW i TRANSSEX do głosu dopuszczają. a wylać to mozesz piwo podczac cią.......cia
|
|
Bardzo ładnie z Twojej strony, że piszesz Geje i T z dużej litery to świadczy o szacunku :) dalej niestety trudno cię zrozumieć (problem z pisownią) podejrzewam, że to wina komputera albo alkoholu. W każdym razie pozdrawiam cię bardzo serdecznie.
|
|
ja ciebie teżż. panie d..
|
|
szachmat jesteś gejem??
|
|
ha ha czy pedalstwo to świnstwo? Dziwię się tym hetero co z dziką rozkoszą grzebią penisami w odbytach swoich damskich partnerek twierdząc ,ze ten sposób zaspokajania potrzeb przynosi im największa satysfakcję . Więc się pytam czy róznicie się od tych pedałów. Ja uważam ,ze niczym. Udajecie meskosc której w wieszości nei macie a gdy puszczą wam hamulce moralne to pierwsi dymacie się z facetami. Walenty
|
|
taki madry jesteś>?? to może pedałku na jakieś st...ko sie spotkamy co??
|
|
Gdzie jest ***** admin, temat do zamknięcia jeszcze pedałów tu brakuje wrrrrr......
|
|
sam bede tepil te pedalstwo jak narazie chyba dobrze sie ukrywaja bo nie spotkalem ani jednego spedalonego czlowieka
|
|
Nie nazywaj zwierząt ludźmi
|
|
zagotowało sie komuś aby mu kołnierzykiem nie poszło co wam przeszkadza czy ktoś pedał czy hetero albo inny zawsze komentarzy na temat pełno Andrzej W.
|
|
A do dupy z nimi.
|
|
belfer stary pryku ofiaro losu:)) zajmij się wychowanie-niem swego potomstwa wsiowy tłuku:))) mendo umoralniaj 50 latków stary cwelu ofiary mordę otwierasz a potem udajesz ofiarę internetowej nagonki czyli ofiarę losu:))))))
|
|
Oooo :):) Stary znajomy pod nowym nickiem sie pojawił :):) Zezowaty zniknął to i odwagi nabrał :)
|
|
maruda ooo kurna ja z Tobą po Łomżyńskim brukiem puch nie ciągałem :))) więc odpier/dol się:)))))) A tak poza nawiasem powinieneś powinieneś kebabownie otworzyć ze swoim fejsem a dochód będziesz miał spory:))) sam wiesz o co Kaman....:)))))
|
|
Maniuś , ty ze mną puszki miałbyś ciągać ? Które? Przeciez wszystkie wyzbierałes do cna:)
|
|
maruda koleżanka mi Ciebie pokazała myślałem że jesteś postury co najmniej Pudziana :))))) o kurna tyś żeś normalny zwykły człek:))))))))))
|
|
Recykling złomu to wbrew pozorom, całkiem dochodowy "biznes". Tylko musisz wiedzieć gdzie go szukać, a jak powiedzmy dysponujesz lawetą i wiesz, że w niektórych okolicznych lasach, czy na bagnach stoją, stareńkie, pordzewiałe wraki samochodów, to czysty zysk, no i ile taki złom ma potem zastosowań, chociażby zeskrob i sproszkuj rdzę, żeby otrzymać granulowany tlenek żelaza, który ma sporo zastosowań, chociażby w pirotechnice, czyli możesz to sprzedać jako materiał jakiejś firmie produkującej broń, a resztę do skupu zawieźć.
|
|
Andzia :) Twoje koleżanki są takie same chore jak i ty :) Ale akurat twoją fotkę to zezowaty pokazał na forum a ja ją zachowałem żeby mi widok mendy z pamięci nie umknął :) Czekaj cierpliwie , zapewniam cię że się doczekasz:)
|
|
Proszę o usunięcie tego tematu. Nie uzyskam odpowiedzi na pytanie a miejscowi hejterzy przechodzą samych siebie w tej jałowej dyskusji i prywatnych rozgrywkach.
|
|
Nie usune tego tematu napewno , jest niezwykle ciekawy i intrygujący więc zostanie:)
|
|
|
Autor: Maniek123 (---.ovh.net) Data: 01-02-13 09:30 belfer stary pryku ofiaro losu:)) zajmij się wychowanie-niem swego potomstwa wsiowy tłuku:))) mendo umoralniaj 50 latków stary cwelu ofiary mordę otwierasz a potem udajesz ofiarę internetowej nagonki czyli ofiarę losu:)))))) Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa To ty ciulu z Kolna? znowu płaczesz? bo napisałem do dupy z nimi !!! Aż tak cię to ubodło, ale pedałki tak mają szczególnie z małych miejscowości, bezrobotni, nadużywający alkoholu i płaczący na forum innego miasta. Ofiarą losu nie jestem czym świadczy mój status materialny i społeczny, za to ty Radku jesteś ofiarą być może przemocy seksualnej, tatuś nie wchodził ci do wanny w czasie kąpieli, jak mama pracowała w oborze? Aha 4 razy w jednym zdaniu użyłeś słowa" ofiara", brak składni w piśmie i mowie może być przyczyną twego bezrobocia. Nikt nie chce mieć pracownika kołtuna i ćwoka. Na razie Radziu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |