Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doszkalacie się? POMYSŁY... |
Ja z zapytaniem czy macie może w planach jakieś ciekawe kursy/szkolenia na oku np od lutego czy marca ? Zawsze to warto sie dokształcać po studiach (zaocznie ) Żak niby ma fajne kursy florystyka fryzjerstwo kosmetyczka itp., medyk tez na opiekunke itp Odezwijcie sie moze ktos ma Ciekawy pomysl o ktorym akurat nie wiemy:) Liliana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doszkalacie się? POMYSŁY... |
Jak nie masz doświadczenia w zawodzie to zrób kurs na kasę fiskalną, bo po takich "wyższych szkołach zarządzania polem namiotowym" zostaje Ci Call center, ulotki, albo popeerelowski sklepik osiedlowy.
|
|
JESTEŚ NIEPOWAŻNY UWAŻASZ ŻE OSOBA KTÓRA JEST PO STUDIACH OBRAŁA KIERUNEK I DALEJ SIĘ KSZTAŁCI CHCIAŁA BY PRACOWAĆ NA KASIE ?? I TO JESZCZE W MARKETACH BO DO TEGO BIJESZ
|
|
Probi- Ile masz lat, że nie wiesz, że w naszym kraju jest ciężko znaleźć pracę po studiach, taki ch*jowy kierunek jak np. socjologia, religioznawstwo czy inna Administracja. Znam naprawdę dużo ludzi co to pokończyli i są pod 30lat niektórzy nawet po 30, a niektórzy dalej pracy znaleźć po tym g*wnie nie mogą, albo pracują w sklepie.
|
|
ale wy czytacie jaki jest wątek ona nie szuka pracy tylko chcę dalej się rozwijać więc czemu o moją akurat osobę odbijasz myślę że jeżeli osoba kształci się to w jakimś danym celu kierunku to po to żeby nie dostać papier tylko uzyskać wiedzę a z tym drugim jeśli posiada to nie pracuje dla kogoś tylko inni pracują dla niego bo dalej się wciąż rozwija szkoda ze studia zaoczne są w poście bo tak nie posiada doświadczenia z tym też gorzej bo wtedy pracuje się w sklepach studenci odbywają staże i praktyki w urzędach i instytucjach w zależności od kierunku czyli dzienne studia popłacają a po zaocznych myślę że nie kursy a stażu w danym kierunku szukać bo co za sens nawet zaocznie skończyć studia np. ekonomii czy zarządzania a potem co robić kursy na kosmetyczkę czy kasę mija się z celem .
|
|
Spokojnie ja mam prace :) i to dosyć dobrą co prawda nie rozwojową a co za tym idzie monotonną a zaocznie chcialabym się doszkolić bo na podyplomówki szkoda słów ( istna mamona jak to mówi mój szef). coś rzemieślniczego typu - fryzjer, florysta, kosmetyczka, agent celny, masaż. To raczej nie nacisk a chęć zagospodarowania czasu by poszerzyć swe kompetencji póki niema się dziecka Liliana
|
|
Florysta jest za darmo teraz w Żaku. Zadzwoń i zapytaj o szczegóły. Też się zastanawiam... "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
|
nie ma się nad czym zastanawiać :) pierwsze zajęcia jeszcze w luty :) chętnie odpowiem na wszelkie pytania
|
|
podobno w WSA jest kurs pedagogiczny,
|
|
Agentka wyrób sobie znajomości ,renomę...... jak to twierdzą w tej wiosce liczą się plecy/ ploty a prace znajdziesz wszędzie tylko nie słuchaj dziadków co mają sentyment do czasów kiedy Łomża była miastem wojewódzkim:)))))))
|
|
plecy, plecami o swój rozwój zawodowy trzeba dbać samemu, popieram więc doszkalanie się :)
|
|
bardziej jestem za fryzjerka damska.. fajna sprawa i jak sie okazuje mnostwo godzin praktyk.Jak by co piszcie bedzie razniej isc juz w zgadanej grupie:) Liliana
|
|
ja przymierzam sie do kursu pedagogicznego, wie ktoś czy da rade teraz zacząć czy od września?
|
|
Frick, jak mógłbyś to podaj maila. Mam parę pytań. Czyli rozumiem jest jeszcze czas aby ewentualnie zapisać się na ten kurs? Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.
|
|
tak, można. frick@autograf.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |