Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklamy - pranie mózgu... |
Najgłupsza Waszym zdaniem reklama w tv? Mnie ostatnio doprowadza do szłu reklama : chcesz mieć nowy tatuaż, zrobić remont kuchni,itp...? Kup pakiet w orange.... Żenada....robienie z ludzi debili....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklamy - pranie mózgu... |
słaby przykład prania mózgu. a co powiesz o coca - coli, mc donalds ? przekonywanie ludzie do zakupu towarów szkodliwych... reklama skierowana zawsze jest to określonej grupy odbiorców, w tym przypadku do debili.
|
|
a ja z siebie debila nie robię i reklam w ogóle nie oglądam. w tym czasie herbatka, kawka czy kanapka do zrobienia się przytrafi. bodajże na Superstacji podawany jest czas trwania reklam? i chwała im za to! a już Polsatu to nie pamiętam kiedy włączałam, bo tam chyba oprócz reklam, to i mało co do obejrzenia jest! mam swoje sprawdzone produkty, które kupuję i w kółko o tych badziewiach reklamowanych, słuchania i patrzenia przyjemności nie mam!
|
|
PleasurmexC18 no napewno to nie jest szczyt prania mózgu ale też takie sr*nie w banie...i wkurzającve jak nie wiem co
|
|
najbardzeej po.....ne reklamy plus robi. Wogóle nic tam w dzień nie ma poza ukryta prawdą, trudnymi sprawami i dlaczego ja. to jest żenada.Ludziom głupotami czas zawracaja by oduczyc ich myslec o żeczywistości
|
|
wyprzedasz -dam dam
|
|
chyba, o rzeczywistości
|
|
|
Łatwiej byłoby wymienić reklamy ciekawe, pomysłowe, śmieszne itp... Albo przynajmniej takie, które nas po prostu o czymś informują, a nie robią z nas debili.
|
|
|
pranie mózgu? reklamy o pneumokokach itd. reklamujące szczepienia. Są tak nakręcone że można naprawdę polecieć po szcZepionkę.
|
|
nie pasują reklamy ? - nie oglądaj !!!!! ja jakoś szczególnie nie zwracam uwagi na te reklamy, chociaż ostatnio zwróciłem uwagę na Agnieszkę Dygant w reklamie Playa . :D
|
|
Reklama to nie tylko pranie mózgu, jest pełno reklam wartościowych, dzieł swego rodzaju, a nie impregnaty typu biedronka niskie ceny, co bombardują nas przekazem by tylko wbić do łba, że kupisz sobie banana za 1,50. kampanie społeczne to ciekawe przedsięwzięcia, polecam się zainteresować.
|
|
dobra jest też reklama płynu dla kobiet do higieny intymnej, szlag człowieka trafia jak siedzi w pracy i w radiu leci w każdej przerwie o pier....nym bakteryjnym zapaleniu pochwy..albo w tv jak akurat jesz obiad..
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |