poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Reklamy - pranie mózgu...

Najgłupsza Waszym zdaniem reklama w tv? Mnie ostatnio doprowadza do szłu reklama : chcesz mieć nowy tatuaż, zrobić remont kuchni,itp...? Kup pakiet w orange.... Żenada....robienie z ludzi debili....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Reklamy - pranie mózgu...

słaby przykład prania mózgu.

a co powiesz o coca - coli, mc donalds ? przekonywanie ludzie do zakupu towarów szkodliwych...

reklama skierowana zawsze jest to określonej grupy odbiorców, w tym przypadku do debili.

a ja z siebie debila nie robię i reklam w ogóle nie oglądam.

w tym czasie herbatka, kawka czy kanapka do zrobienia się przytrafi.
bodajże na Superstacji podawany jest czas trwania reklam? i chwała im za to!

a już Polsatu to nie pamiętam kiedy włączałam, bo tam chyba oprócz reklam, to i mało co do obejrzenia jest!

mam swoje sprawdzone produkty, które kupuję i w kółko o tych badziewiach reklamowanych, słuchania i patrzenia przyjemności nie mam!

PleasurmexC18 no napewno to nie jest szczyt prania mózgu ale też takie sr*nie w banie...i wkurzającve jak nie wiem co

najbardzeej po.....ne reklamy plus robi. Wogóle nic tam w dzień nie ma poza ukryta prawdą, trudnymi sprawami i dlaczego ja. to jest żenada.Ludziom głupotami czas zawracaja by oduczyc ich myslec o żeczywistości

wyprzedasz -dam dam

chyba, o rzeczywistości

...zawiera nie 5,nie 6,a 7 substancji...kur..a,a nie można powiedzieć,że wszystkie potrzebne?

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Łatwiej byłoby wymienić reklamy ciekawe, pomysłowe, śmieszne itp... Albo przynajmniej takie, które nas po prostu o czymś informują, a nie robią z nas debili.

dość śmieszne to dla tesco robią,jakiś humor i krótkie info:produkt i cena.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

pranie mózgu? reklamy o pneumokokach itd. reklamujące szczepienia. Są tak nakręcone że można naprawdę polecieć po szcZepionkę.

nie pasują reklamy ? - nie oglądaj !!!!!

ja jakoś szczególnie nie zwracam uwagi na te reklamy, chociaż ostatnio zwróciłem uwagę na Agnieszkę Dygant w reklamie Playa . :D

Reklama to nie tylko pranie mózgu, jest pełno reklam wartościowych, dzieł swego rodzaju, a nie impregnaty typu biedronka niskie ceny, co bombardują nas przekazem by tylko wbić do łba, że kupisz sobie banana za 1,50. kampanie społeczne to ciekawe przedsięwzięcia, polecam się zainteresować.

dobra jest też reklama płynu dla kobiet do higieny intymnej, szlag człowieka trafia jak siedzi w pracy i w radiu leci w każdej przerwie o pier....nym bakteryjnym zapaleniu pochwy..albo w tv jak akurat jesz obiad..

Najlepsza reklama w historii tv.

http://www.youtube.com/watch?v=GsHeiNHifoc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org