poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
klub gier planszowych

Czy w Łomży jest jakiś klub gier planszowych?? Albo są osoby interesujące się tą tematyka??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: klub gier planszowych

Od czasu do czasu grywam z kolegami.

w co gracie ile macie lat?

xxx

Klubu jako takiego nie ma, ale spotykamy się co tydzień - dwa.
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=47696&t=47691&phorum_uriauth=Indar%3A41979b1a2fa329ad64469da731c11a29
Tu temat gdzie o tym mówimy.

A tu moja lista gier, ale trochę już nieaktualna :)
http://boardgamegeek.com/collection/user/Indarek?own=1&subtype=boardgame&gallery=large&ff=1
To tylko moja lista, ogólnie gier mamy całą masę. Przedział wiekowy 18-35 lat.
Bitewne (figurkowe), planszowe, karcianki, Rolpleye - wszystko jak dawniej.
zapraszamy.

A Ty Maciek to masz karniaka za wieczny brak czasu.
Ogólnie ostatnio na topie jest Gra o Tron, ale zdaje się że zaczyna się przejadać. Na święta niektórzy zażyczyli sobie figurki do "Ogniem i Mieczem", prawdopodobnie niedługo wskoczą na stół.

Wiesz jak to ciężko połączyć pasje, szkołę i jeszcze znaleźć czas na granie.Trzeba w końcu się jakoś ugadać.Kolega ostatnio też właśnie u nas zamówił grę o tron.Niedługo siadamy do testowania.CO do wieku graczy no to można powiedzieć że 18 lat. Pozdrawiam

Ja sobie zamówiłem Race for Galaxy, Rebel ostatnio wydał polską edycję. Się będzie grało.
Jest coraz więcej osób grających, może by faktycznie pomyśleć o jakimś klubie żeby wszyscy mogli się spotykać.

Indar, a kiedy będziesz miał tą grę? Ciekawa jestem czy będzie interesująca :)

Ja to ponapi****lał bym sobie z kimś żywym w szachy, bo na wp, onetach i kurnikach "boty" same grają. Ewentualnie zagrałbym w go lub jakąś ulepszoną wersję ze świata D&D.

Edvard a co grywacie gdzieś w łomży w D&D ? Bo ja bym sobie z chęcią zagrał w to tak na poważnie.

Grupa się rozleciała. Czyt. 2 gości nie żyje, 2 pojechało do Białegostoku i tam mieszkają, a 2 siedzi w Anglii, zostałem ja, zazwyczaj byłem GM. Mam jeszcze nawet kilka podręczników gdzieś na chacie. Teraz to bardziej w szachy grywam i go. Jakbym poszukał to bym może nawet gdzieś znalazł d20 i k10.

Hej Atari, i jak tam?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org