Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klub gier planszowych |
Czy w Łomży jest jakiś klub gier planszowych?? Albo są osoby interesujące się tą tematyka??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klub gier planszowych |
Od czasu do czasu grywam z kolegami.
|
|
w co gracie ile macie lat? xxx
|
|
Klubu jako takiego nie ma, ale spotykamy się co tydzień - dwa. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=47696&t=47691&phorum_uriauth=Indar%3A41979b1a2fa329ad64469da731c11a29 Tu temat gdzie o tym mówimy. A tu moja lista gier, ale trochę już nieaktualna :) http://boardgamegeek.com/collection/user/Indarek?own=1&subtype=boardgame&gallery=large&ff=1 To tylko moja lista, ogólnie gier mamy całą masę. Przedział wiekowy 18-35 lat. Bitewne (figurkowe), planszowe, karcianki, Rolpleye - wszystko jak dawniej. zapraszamy.
|
|
A Ty Maciek to masz karniaka za wieczny brak czasu. Ogólnie ostatnio na topie jest Gra o Tron, ale zdaje się że zaczyna się przejadać. Na święta niektórzy zażyczyli sobie figurki do "Ogniem i Mieczem", prawdopodobnie niedługo wskoczą na stół.
|
|
Wiesz jak to ciężko połączyć pasje, szkołę i jeszcze znaleźć czas na granie.Trzeba w końcu się jakoś ugadać.Kolega ostatnio też właśnie u nas zamówił grę o tron.Niedługo siadamy do testowania.CO do wieku graczy no to można powiedzieć że 18 lat. Pozdrawiam
|
|
Ja sobie zamówiłem Race for Galaxy, Rebel ostatnio wydał polską edycję. Się będzie grało. Jest coraz więcej osób grających, może by faktycznie pomyśleć o jakimś klubie żeby wszyscy mogli się spotykać.
|
|
Indar, a kiedy będziesz miał tą grę? Ciekawa jestem czy będzie interesująca :)
|
|
Ja to ponapi****lał bym sobie z kimś żywym w szachy, bo na wp, onetach i kurnikach "boty" same grają. Ewentualnie zagrałbym w go lub jakąś ulepszoną wersję ze świata D&D.
|
|
Edvard a co grywacie gdzieś w łomży w D&D ? Bo ja bym sobie z chęcią zagrał w to tak na poważnie.
|
|
Grupa się rozleciała. Czyt. 2 gości nie żyje, 2 pojechało do Białegostoku i tam mieszkają, a 2 siedzi w Anglii, zostałem ja, zazwyczaj byłem GM. Mam jeszcze nawet kilka podręczników gdzieś na chacie. Teraz to bardziej w szachy grywam i go. Jakbym poszukał to bym może nawet gdzieś znalazł d20 i k10.
|
|
Hej Atari, i jak tam?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |