wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
e-piapieros

Gdzie w lomzy kupie e-papierosa(calego) z calym zestawem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: e-piapieros

W tych e-długopisach masz więcej chemii niż w zwykłych fajkach, podobno są już pierwsze przypadki, że te e-długopisy są bardziej szkodliwe niż paczkowany tytoń, który jest pozyskiwany z naturalnych roślinek w strefach równikowej i podzwrotnikowych, no ale wybór należy do Ciebie, widziałem w kauflandzie jakieś stoisko z e-długopisami.

ta tylko ze ja bym bral 0 lub 2 nie wiem jak ten tyton sie odlicza ale chyba na cyfry i mysle ze to jest zdrowsze niż papierosy :) zaciagalem sie 6 to o duzo lepiej niz papieroski :)

skocz do kauflanda,jest tam takowe stoisko po drodze od kasy w kierunku wyjścia,ale ja stawiam na paralizator

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

co masz na mysli paralizator ?

hahahaha Edwardzik to już u nas tytoniu się nie uprawia?
ty to jesteś kolejnym e-idiotą forumowym

skąd czerpiesz takie < mądrości życiowe ?.>

bo jak czytałem twoje wcześniejsze posty, to boki zrywam ze śmiechu

Droga wolna, miejsce gdzie możesz nabyć podane, ostrzeżenie o szkodliwości zresztą też, nie wierzysz mi na słowo, nie musisz, spytaj googla i poczytaj jak chcesz. Myślisz, że jak robią te liquidy i dają im smak? A normalne fajki? Przecież znane były już w XIV-X wieku przed naszą erą, początkowo używany w Meksyku oficjalnie uważa się, że w europie był znany podczas wielkich odkryć gdzieś w XV-XVI w. n. e. kiedy to Europejczycy popłynęli do Ameryki i rozpoczęli ekspansję. Jeżeli nadal uważasz, że chemiczne gówno jest lepsze niż naturalny tytoń w bibułce to masz wolną rękę.

przy blaszaku jest dobry sklep, mam stamtad i do tej pory nie ma problemu. za to byly po zakupie gdzies na konstytucji, ale niewiem dokladnie gdzie

przy blaszaku na woj.polskiego ?

papierosy <znane były już w XIV-X wieku przed naszą erą,> hahahaha

nie, tam przy duzym CTO

Ale nie pod taką postacią jaką znasz dzisiaj ;] ogólnie palono tytoń i to głównie w Meksyku, ale no cóż debil taki jak Ty zostanie debilem i tego nie zakuma więc muszę specjalnie dla Ciebie sprecyzować i rozwinąć moją wypowiedź trollu debilu ;]

hahahaha Edwardzik czy ty nie widzisz, że tu wszyscy mają z ciebie dobrą polewkę?hahahaha

szkoda ze na tym forum nie mozna zadac pytania i dostac normalna nie-moralizujaca, nie-obrazajaco-przezywajaca odpowiedz... nie lepiej Wam dyskutowac o historii/skutkach palenia na priv? bo to co piszecie niezbyt jest zwiazane z pytaniem

Znalazłem :
Okazuje się, że elektroniczne papierosy, które miały stać się bezpieczną alternatywą dla tradycyjnego palenia tytoniu, nie są obojętne dla zdrowia. Naukowcy alarmują, że palenie e-papierosów prowadzi do uszkodzenia płuc oraz utrudnia wnikanie tlenu do krwi.

xDD

Chcesz Egzorcysto to miej polewkę, ja tam lubię jak ludzie mają ze mnie polewkę bo inaczej nie występowałbym w stand-upach i nie pisał tutaj tak jak piszę, nie trenując przy tym mojego zabójczego dowcipu ;]

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=22673444 ja kupuje tu. na konstytucji. dobre ceny zestawow i płynów. kupuje po 9 zl plyna 10ml. i sa tej samej firmy w tych samych buteleczkach co przy blaszaku tylko naklejka inna ( swoje logo) a najwazniejsze ze sa tanszy i serwis e-papierosa na miejscu

artist19 nie szuka porad zdrowotnych tylko pyta gdzie może kupić e-fajka :) kauflanda nie polecam bo drogo, mogę polecić pro7smoke czy jakoś tak na konstytucji :) lub przy oświetleniowym asaj na legionów

:) :) :)
:) :)
:)

literacie, tak jak w temacie :
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=568942&t=568942

jak to czytałem, to był dobry stand-upach w wykonaniu marzyciela z zabójczym dowcipem hahaha

Co do tego linka, który podałeś egzorcysto to dalej mam jeszcze kilka szkiców, czekam teraz na visę i ruszam do stanów, żeby je upłynnić ;]

od 18 roku zycia sprzedaja ? :D

@ Edvard18 możesz podać jakiś link do tych badan na które się powołujesz ?

Przed wizyta w sklepie stacjonarnym radzę poczytać http://www.e-papierosy-forum.pl/. Tam znajdziesz odpowiedź w jaki sprzęt zainwestować i gdzie kupić.
Od siebie polecę sklep e-dym.pl jeżeli chodzi o sprzęt (ceny o wiele niższe niż stacjonarnie w Łomży). Nie polecam zakupu od nieznanych sprzedawców na allegro ze względu na to że oferowany sprzęt często różni się od przedstawianych w aukcji. Po zakupie okazuje się że bateria trzyma pół dnia albo że padła po kilku dniach. Niby sprzedawcy na allegro dają gwarancję ale jest ona w rzeczywistości tylko w opisie aukcji. Trudno jest coś później wyegzekwować. Na http://www.e-papierosy-forum.pl/ masz dział z zaufanymi sprzedawcami oraz opinie o najróżniejszych sklepach. Liquidy możesz kupować na Legionów, ale tylko w 50 ml hangsena się opłaca. Cena niższa niż w sklepach internetowych.
Na początku radzę wydać trochę więcej na sprzęt aby za chwile nie było rozczarowania , że badziewie nie da się palić itp. Przy określeniu kwoty warto uświadomić sobie ile się wydaje miesięcznie na zwykłe fajki.
Odnośnie awaryjności to 99% oferty to chinśki produkt, a z tym wiadomo jak jest.

Rzuć palenie. Zaoszczędzisz sporo grosza i ciuchy nie będą śmierdziały.

Dokładnie palenie najlepiej rzucić a nie bawić się w jakieś e-papierosy, a najlepiej nie trzeba było zaczynać.
Pompy ciepła to są palacze, tylko jeszcze śmierdzą okrutnie. Nie cierpię stać obok palacza, ten zapach ;/ fuj

kto powiedzial ze e-papierosy sa dla palaczy :)

Ciekawe czy to zdrowsze ?

Może nie zdrowsze ale pomaga wyjść z nałogu

jak ktoś by chciał to mam do sprzedania janty jets w komplecie 2 papierosy, ładowarka, 2 ustniki, 3 wkłady, używany 2 miesiące

;)

na ul. Broniewskiego najlepiej i super tam są olejki do papierosów mój chłopak tam kupuje i sobie chwali , ja osobiście nie palę :D :D :D ..

#Madlen# PW :] dogadamy się. gg;44886562

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org