Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Staż z UP na 2013 |
Wybiera się ktoś na staż w tym roku? Ile jest tego stypendium stażowego w tym roku ? Dziękuje za inf
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Staż z UP na 2013 |
Za listopad 2012 miałem 815,00 zł. netto
|
|
Re: Staż z UP na 2013 |
a w 2013r tak z czystej ciekawosci nie podnoszą przypadkiem ;) Wiem że pensja minimalna idzie w górę to może może ;)
|
|
podobno są też dwa rodzaje stażu finansowany ze srodków z UP oraz z UE w drugim przypadku jakoś więcej chyba płacą ;) Nie pamiętam dokladnie ile ...
|
|
brawo, pracujcie za darmo :):) ---------------------------------------------
|
|
czy za darmo ? Zastanow sie bo ogrom ludzi pracuje na umowa zlecenie i dzielo a staz ..... daje mozliwosc urlopu, skladek emerytalno-rentowych i ubezpieczenia czego w ww umowach niema. Staż w dobrej firmie to naprawde dobry poczatek dla ludzi zaraz po obronach by sie doszkalać wiec nie pajacuj Filozofie :)
|
|
Wlasnie.! Po za tym ludzie siedzacy na bezrobociu maja dosyc siedzenia w domu i chetnie pojda do jakiejkolwiek pracy. Odmowa stazu grozi chyba usunieciem z listy bezrobotnych, jesli sie nie myle. .
|
|
ok 900
|
|
A w UP są już jakies oferty? Jak byłam tydzień temu to nic nie mieli jeszcze
|
|
Kto chce pracę niech pisze do mnie na maila, postaram się wam ją załatwić bo potrzeba ludzi, 50zł dniówka.
|
|
ta a żeby nikt nie poszedł, to by przyjęli normalnie. A tak biorą na staż na 3-miesiące i potem kolejny, kolejny. Na stażu nie byłem, ale widziałem to nie raz na firmach w Łomży. 800 czy 900 zł. to dla mnie praca za darmo, prawie jak wolontariat :). Ale co ja tam wiem, dorabiajcie łomżyńskich ułomków. ---------------------------------------------
|
|
Jak nie ma pracy w tym mieście, to dobrze i 800 - 900 zł dostać. Nie mówię o ludziach, którzy mają rodziny na utrzymaniu. Bo za takie pieniądze byłoby to trudne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |