poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Staż z UP na 2013

Wybiera się ktoś na staż w tym roku?
Ile jest tego stypendium stażowego w tym roku ?

Dziękuje za inf

Odpowiedz na tę wiadomość

Staż z UP na 2013

Za listopad 2012 miałem 815,00 zł. netto

Re: Staż z UP na 2013

a w 2013r tak z czystej ciekawosci nie podnoszą przypadkiem ;) Wiem że pensja minimalna idzie w górę to może może ;)

podobno są też dwa rodzaje stażu finansowany ze srodków z UP oraz z UE w drugim przypadku jakoś więcej chyba płacą ;) Nie pamiętam dokladnie ile ...

brawo, pracujcie za darmo :):)

---------------------------------------------

czy za darmo ?
Zastanow sie bo ogrom ludzi pracuje na umowa zlecenie i dzielo a staz ..... daje mozliwosc urlopu, skladek emerytalno-rentowych i ubezpieczenia czego w ww umowach niema.

Staż w dobrej firmie to naprawde dobry poczatek dla ludzi zaraz po obronach by sie doszkalać wiec nie pajacuj Filozofie :)

Wlasnie.! Po za tym ludzie siedzacy na bezrobociu maja dosyc siedzenia w domu i chetnie pojda do jakiejkolwiek pracy. Odmowa stazu grozi chyba usunieciem z listy bezrobotnych, jesli sie nie myle.

.

ok 900

A w UP są już jakies oferty? Jak byłam tydzień temu to nic nie mieli jeszcze

Kto chce pracę niech pisze do mnie na maila, postaram się wam ją załatwić bo potrzeba ludzi, 50zł dniówka.

ta a żeby nikt nie poszedł, to by przyjęli normalnie. A tak biorą na staż na 3-miesiące i potem kolejny, kolejny. Na stażu nie byłem, ale widziałem to nie raz na firmach w Łomży. 800 czy 900 zł. to dla mnie praca za darmo, prawie jak wolontariat :). Ale co ja tam wiem, dorabiajcie łomżyńskich ułomków.

---------------------------------------------

Jak nie ma pracy w tym mieście, to dobrze i 800 - 900 zł dostać. Nie mówię o ludziach, którzy mają rodziny na utrzymaniu. Bo za takie pieniądze byłoby to trudne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org