Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto to jest owsiak |
to czlowiek który dorobił się na ludzkim nieszczesci i teraz chce wszystkich starszych uspac niech pierwszy da wzor i sie uspi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto to jest owsiak |
walenty - w łeb jebnięty!
|
|
walenty :) Ale ty jesteś od niego o wiele starszy , więc on ustępuje ci pierwszeństwa:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
walenty01, znowu Qpę pod siebie zrobiłeś ?
|
|
Walenty przez Rydzyjka zagarnięty :D
|
|
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy (WOŚP) zagra po raz XXI w dn 13 stycznia 2013 roku. pod hasłem : "Dla ratowania życia dzieci i godnej opieki medycznej seniorów." Jurek tak trzymaj , nie bierz do bani anty kampanii konkurencji , ... Caritasowi się świece nie sprzedały ?
|
|
idz się lecz na nogi bo na łeb za pozno
|
|
walenty- aleś ty jeb....y,
|
|
ale te forum po jeb te same durnie tu siedza od paru lat zegnam do nastepnego roku jak mnie nie uspia
|
|
... no to niech ci ziemia lekką będzie .
|
|
walenty01 boli Cię że Owsiak ma kase z ludzkiego nieszczęścia ... to pokaż sam człowieku co potrafisz i zorganizuj taką akcję ! W rzadzie tez mają kasę z nas i gówno robią ! więc dobrze że taki Owsiak robi taka akcję a Ciebie prosty człowieczku boli że ktoś pare lat temu ruszył głową i robi kase dziś i piszesz że na forum same DURNIE a tu prosze jaki potencjał w walentym siedzi !
|
|
Owsiak jeśli zarabia to rozlicza się z podatków, co roku ma kontrolę, w przeciwieństwie do czarnej mafii, ale to boli że nie dla nich kasa, oj boli.
|
|
|
|
Owsiak zrobił wiele dobrego wiec nie pieprz walenty głupot.....wstydził byś się....
|
|
O wiele dobrego, dla siebie, dla przygłupów.... https://www.youtube.com/watch?v=HNcLGKJsRIM ale w TVN tylko o kibicach..... no i dla potrzebujących dzieci. I dobrze. Ale jest też trochę ale....
|
|
To nie jego wina w sumie że na tych koncertach bawią się tego typu wyrzutki....bo takie kapele grały na WOŚP...ale pomijając to jego inicjatywa przyniosła naprawdę wiele dobrego
|
|
z dedykacją dla Proowokator'a : http://chomikuj.pl/K44-PFK/Piosenkownia/Aktualnie/Wybory/poprzednie/Moherowe+berety,2078034692.avi%28video%29
|
|
green czemu wyrzutki? Normalni ludzie jak każdy inny. Jak wszędzie trafiają się i debile, ale większość jeździ tam posłuchać muzyki i zwyczajnie się bawić.. Nie wiem co jest złego w tym, że się potaplają w błocie? Podobno błotne maseczki są dobre ;D ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Nie wiem dlaczego ale niektóre posty zostały usunięte!!!?
|
|
karolina25 napisał(a): > Nie wiem dlaczego ale niektóre posty zostały usunięte!!!?
|
|
drzewko szczęścia - określiłam wyrzutkami tych co tam rzucają sie w oczy, pod deklem mają chyba coś nie tak...chyba przyznasz mi rację...szczególnie ten z głową słonika na interesie....:D Normalny człowiek ubiera się tak w sypialni - żeby zaimponować partnerce/partnerowi a nie na tego typu potańcówce :D ( nie brać tego dosłownie :P )
|
|
zezowaty w dupie mam ciebie i twoją dedykacje cieciu
|
|
..." Wyciąg bankowy z dnia finału ma aż 12 349 pozycji, zapisanych na 1 612 stronach, które mieszczą się w dwóch dużych segregatorach. A to wierzchołek góry lodowej - przez cały styczeń fundacja otrzymuje setki wpłat związanych z rozliczeniem finału. Potem potrzebuje aż 4 tygodni, by wszystko to przeanalizować i przygotować dokładne sprawozdanie z przebiegu zbiórki. Sprawozdanie to wysyłane jest do MSWiA najpóźniej do 1 marca i dopiero to oznacza zakończenie finału WOŚP. - Aby dostać pozwolenie na zbiórkę, czyli kolejny finał, fundacja musi najpierw co do złotówki rozliczyć w MSWiA finał wcześniejszy. Orkiestra nigdy nie otrzymałaby zgody, gdyby zebrane środki były wydane na inny cel, niż określone zostało to we wniosku o zgodę. - Rokrocznie prowadzone jest skrupulatne badanie sprawozdania finansowego Orkiestry przez profesjonalną firmę audytorską. Po uzyskaniu pozytywnej opinii sprawozdanie jest publikowane i każdy może się z nim zapoznać. Fundacja przykłada więc ogromną wagę do przejrzystości swoich działań. " cały tekst : http://kobieta.interia.pl/raport-wosp/news-wosp-w-ciekawostkach,nId,732491?k=gp A JAK SIĘ ROZLICZA CARITAS ??? GDZIE ? U KOGO ?
|
|
Proowokator ja tez dodam kilka fotek z plebanem (zdj. 106,107), czym one się różną od twoich kołku ? bo ja nie dostrzegam żadnej różnicy. I co ? jednym wolno, drugim nie ? Popatrz sobie : http://www.parafiakolno.pl/3_wydarzenia/2012-10F%20Pielgrzymka%20do%20Ziemi%20Swietej/index.html
|
|
@Proowokator, to jak się sam określił PROWOKATOR ! Potomek roztrząsaczy gnoju o ciasnym rozumku i ograniczonych horyzontach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |