poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kto to jest owsiak

to czlowiek który dorobił się na ludzkim nieszczesci i teraz chce wszystkich starszych uspac niech pierwszy da wzor i sie uspi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kto to jest owsiak

walenty - w łeb jebnięty!

walenty :)
Ale ty jesteś od niego o wiele starszy , więc on ustępuje ci pierwszeństwa:)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

walenty01,

znowu Qpę pod siebie zrobiłeś ?

Walenty przez Rydzyjka zagarnięty :D

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy (WOŚP) zagra po raz XXI w dn 13 stycznia 2013 roku.
pod hasłem : "Dla ratowania życia dzieci i godnej opieki medycznej seniorów."

Jurek tak trzymaj ,
nie bierz do bani anty kampanii konkurencji ,
... Caritasowi się świece nie sprzedały ?

idz się lecz na nogi bo na łeb za pozno

walenty- aleś ty jeb....y,

ale te forum po jeb te same durnie tu siedza od paru lat zegnam do nastepnego roku jak mnie nie uspia

... no to niech ci ziemia lekką będzie .

walenty01 boli Cię że Owsiak ma kase z ludzkiego nieszczęścia ... to pokaż sam człowieku co potrafisz i zorganizuj taką akcję ! W rzadzie tez mają kasę z nas i gówno robią ! więc dobrze że taki Owsiak robi taka akcję a Ciebie prosty człowieczku boli że ktoś pare lat temu ruszył głową i robi kase dziś i piszesz że na forum same DURNIE a tu prosze jaki potencjał w walentym siedzi !

Owsiak jeśli zarabia to rozlicza się z podatków, co roku ma kontrolę, w przeciwieństwie do czarnej mafii, ale to boli że nie dla nich kasa, oj boli.

Owsiak zrobił wiele dobrego wiec nie pieprz walenty głupot.....wstydził byś się....

O wiele dobrego, dla siebie, dla przygłupów....

https://www.youtube.com/watch?v=HNcLGKJsRIM ale w TVN tylko o kibicach.....

no i dla potrzebujących dzieci. I dobrze. Ale jest też trochę ale....

To nie jego wina w sumie że na tych koncertach bawią się tego typu wyrzutki....bo takie kapele grały na WOŚP...ale pomijając to jego inicjatywa przyniosła naprawdę wiele dobrego

z dedykacją dla Proowokator'a :

http://chomikuj.pl/K44-PFK/Piosenkownia/Aktualnie/Wybory/poprzednie/Moherowe+berety,2078034692.avi%28video%29

green czemu wyrzutki? Normalni ludzie jak każdy inny. Jak wszędzie trafiają się i debile, ale większość jeździ tam posłuchać muzyki i zwyczajnie się bawić.. Nie wiem co jest złego w tym, że się potaplają w błocie? Podobno błotne maseczki są dobre ;D

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Nie wiem dlaczego ale niektóre posty zostały usunięte!!!?

karolina25 napisał(a):

> Nie wiem dlaczego ale niektóre posty zostały usunięte!!!?

drzewko szczęścia - określiłam wyrzutkami tych co tam rzucają sie w oczy, pod deklem mają chyba coś nie tak...chyba przyznasz mi rację...szczególnie ten z głową słonika na interesie....:D Normalny człowiek ubiera się tak w sypialni - żeby zaimponować partnerce/partnerowi a nie na tego typu potańcówce :D ( nie brać tego dosłownie :P )

zezowaty w dupie mam ciebie i twoją dedykacje cieciu

..." Wyciąg bankowy z dnia finału ma aż 12 349 pozycji, zapisanych na 1 612 stronach, które mieszczą się w dwóch dużych segregatorach. A to wierzchołek góry lodowej - przez cały styczeń fundacja otrzymuje setki wpłat związanych z rozliczeniem finału. Potem potrzebuje aż 4 tygodni, by wszystko to przeanalizować i przygotować dokładne sprawozdanie z przebiegu zbiórki. Sprawozdanie to wysyłane jest do MSWiA najpóźniej do 1 marca i dopiero to oznacza zakończenie finału WOŚP.

- Aby dostać pozwolenie na zbiórkę, czyli kolejny finał, fundacja musi najpierw co do złotówki rozliczyć w MSWiA finał wcześniejszy. Orkiestra nigdy nie otrzymałaby zgody, gdyby zebrane środki były wydane na inny cel, niż określone zostało to we wniosku o zgodę.

- Rokrocznie prowadzone jest skrupulatne badanie sprawozdania finansowego Orkiestry przez profesjonalną firmę audytorską. Po uzyskaniu pozytywnej opinii sprawozdanie jest publikowane i każdy może się z nim zapoznać. Fundacja przykłada więc ogromną wagę do przejrzystości swoich działań. "

cały tekst : http://kobieta.interia.pl/raport-wosp/news-wosp-w-ciekawostkach,nId,732491?k=gp

A JAK SIĘ ROZLICZA CARITAS ???
GDZIE ?
U KOGO ?

Proowokator ja tez dodam kilka fotek z plebanem (zdj. 106,107), czym one się różną od twoich kołku ? bo ja nie dostrzegam żadnej różnicy. I co ? jednym wolno, drugim nie ? Popatrz sobie :

http://www.parafiakolno.pl/3_wydarzenia/2012-10F%20Pielgrzymka%20do%20Ziemi%20Swietej/index.html

@Proowokator, to jak się sam określił PROWOKATOR !

Potomek roztrząsaczy gnoju o ciasnym rozumku i ograniczonych horyzontach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org