Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wstępne badania lekarskie do pracy |
Jak wyżej, gdzie ( i w jakich dniach, godzinach) najtaniej zrobię wstępne badania lekarskie? Z góry dzięki za konkretne informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wstępne badania lekarskie do pracy |
Ja zawsze robię w Eskulapie na Piłsudskiego. Płacę 100 zł, ale pracodawca zwraca kasę za badania. Rano trzeba iść ok. 7 pobrać krew i w rejestracji skierują na resztę badań. Okulista jest po południu więc niestety trzeba dwa razy. Chyba, że Tobie okulista nie będzie potrzebny:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
sproboj w bonie na zabiej pozdrawiam
|
|
Eskulap, zawsze jak składałem papiery do roboty w jakimś barze, restauracji i innych tego typu firmach, to jak już mnie przyjęli to dawali skierowanie na badania do Eskulapu, oczywiście koszty pokrywał pracodawca.
|
|
|
oj Edziu , znowu się przechwalasz dzieciaku i konfabulujesz, nie brak Ci bujnej wyobrażni . 21 latek, pisałeś, że skończyłeś średnie - Mechaniaka i teraz ... " zawsze jak składałem papiery do roboty w jakimś barze, restauracji i innych tego typu firmach", - toś Ty się dziecko w życiu napracował w tych lokalach gastronomicznych, szmat czasu. ... a to nie jest przypadkiem tak, że Książeczkę Sanepidu wyrabiasz raz a lekarz Medycyny Pracy stempluje ją , określając termin ważności ( i nie jest tak raczej, że tylko na roczek - nie jest to regułą ale przeważnie teraz ostatnimi czasy podbijają BEZTERMINOWO ), wiem bo większość pracowników takie Książeczki/zaświadczenia teraz przynosi ! No, chyba że chłopczyku jesteś taką ofermą życiową , że gubisz dokumenty co tydzień. ..." oczywiście koszty pokrywał pracodawca." - tak szczególnie tu w Łomży restauratorzy aż się do tego rwą ! NIE WYPOWIADAJ SIĘ W TEMATACH I SPRAWACH O KTÓRYCH NIE MASZ " ZIELONEGO " POJĘCIA DZIECIAKU.
|
|
|
Edziu, odpowiedz konkretnie i merytorycznie a nie odwracaj kota ogonem dzieciaku. Gdzie tu napisałem nieprawdę ? Z braku argumentów podpierasz się retoryką gimbusów a niby taki mądry z Ciebie chłopczyk. Dobrze , kończymy bo mam coś innego do roboty , a Ty CHWALIPIĘTO i tak nic nie zrozumiesz i odwrócisz kota ogonem jak zawsze.
|
|
Dobra zezowaty- do restauracji przyjęli mnie 3 razy w życiu i za każdym razem dostałem od pracodawcy papier do Eskulapu (tak mam taką zieloną książeczkę sanepidu) dwa razy dostałem stempel na 3 miesiące, a za 3cim dostałem bezterminowo. Masz jeszcze coś "ciekawego" do powiedzenia czy stulisz wreszcie swój głupi dziób? A i jeszcze coś, pracuję właściwie od chwili kiedy skończyłem 18 lat i mam już z umów przepracowane łącznie 2 lata (teraz powiesz, że nie umiem liczyć, ale dodaj okres poszukiwania pracy i szkoleń). Więc proszę zamilcz i nie rób z siebie pajaca jak gówno o mnie wiesz.
|
|
.. no to już możesz być szefem kuchni , a gdzie te szkolenia i jakie odbywałeś, poza miejscem pracy , że Ci się to nie wlicza do stażu ?
|
|
To już nie Twój zasra*y interes trollu ;]
|
|
Ja miałem na myśli szkolenia na stanowisku pracy, no chyba że Cię wysłał pracodawca " gdzieś w Polskę " bo u nas ŻADNYCH szkoleń czy kursów gastronomicznych nie uświadczysz. ... że też udało Ci się uzyskać takie skierowanie w wakacje, bo chyba nie wyjeżdżałeś w ciągu roku szkolnego, podczas nauki w Mechaniaku ?
|
|
A słyszałeś o czymś takim jak praca w weekendy na 1/4 czy tam którąś etatu?
|
|
masz 21 latek, ... " pracuję właściwie od chwili kiedy skończyłem 18 lat i mam już z umów przepracowane łącznie 2 lata" - to AŻ tyle Ci się nazbierało z tych ... " praca w weekendy na 1/4 czy tam którąś etatu?" . Nie rozśmieszaj mnie ! Tym czasem żegnam i miłego dnia, fantazjuj dalej.
|
|
(głupiutki) Misiu wesoły niewiele mi brakuje i będę miał 22 latka bo jestem z początku roku, a że szkołę skończyłem mając lat 19, to chyba prosta matematyka nie?
|
|
Czy Wy się musicie w każdy temat wtrącić? I wiecznie się kłócić? Nie długo będę bała się lodówkę otworzyć w domu... Co do tematu, jeśli chodzi o książeczkę sanepidowską, to w Esculapie podbijają bezterminowo, a badania wystawiają na 3 lata :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |