czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spodnie Wrangler

Gdzie w lomzy takie spodnie dostane i zeby wybor jakis byl ,lub jakies inne dobre spodnie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spodnie Wrangler

Dobre spodnie to albo w sklepie na farnej z jeansami, albo w crossie w galeri, ewentualnie cropp-galeria :)
A i spodnie gatunkowo dobre jeszcze w sklepie Lee na miescie tam na rogu krotkiej z jakas tam ;p

VizeV- Ja często chodzę po sklepach z używaną odzieżą i powiem Ci, że niekiedy można tam trafić na nowe perełki z metkami nawet za 10zł, które wyglądają jak nieśmigane, tam często widziałem Wranglery, Next, Zara, Tommy Highlifer, Phat Denim, czy ostatnio nawet H&M, naprawdę jak polatasz po takich sklepach to zobaczysz, że w niektórych wybór jest bardzo duży, polecam ten na dworcu koło apteki i taki mniejszy przy Wojska Polskiego.

Matka wspominala mi ze sa tam czasem takie rzeczy,moze i sie skusze to bym se kilka mial ze jedne ze sklepu.

Naprawdę można wyczaić ciekawe spodnie, ba nie tylko spodnie, często jak tam wpadam to za 15zł wynoszę ze sobą z 7 nowych koszulek w bardzo dobrym stanie, z bardzo oryginalnymi, solidnie wykonanymi wzorami i do tego jakąś bluzę typu longsleeve (ostatnio Jack Wolfskin)

przekonales mnie .

No to teraz zostało mi tylko życzyć udanego polowania na okazje ;]

Ja widziałem na ul. Farnej na rogu i w galerii stokrotka ,,50 style''

w 50 style to byl jeden model i nie bylo rozmiarow

Przecież jest w Łomży sklep Wrangler. Na ulicy krótkiej.

To jest sklep Lee

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org