Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spodnie Wrangler |
Gdzie w lomzy takie spodnie dostane i zeby wybor jakis byl ,lub jakies inne dobre spodnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spodnie Wrangler |
Dobre spodnie to albo w sklepie na farnej z jeansami, albo w crossie w galeri, ewentualnie cropp-galeria :) A i spodnie gatunkowo dobre jeszcze w sklepie Lee na miescie tam na rogu krotkiej z jakas tam ;p
|
|
VizeV- Ja często chodzę po sklepach z używaną odzieżą i powiem Ci, że niekiedy można tam trafić na nowe perełki z metkami nawet za 10zł, które wyglądają jak nieśmigane, tam często widziałem Wranglery, Next, Zara, Tommy Highlifer, Phat Denim, czy ostatnio nawet H&M, naprawdę jak polatasz po takich sklepach to zobaczysz, że w niektórych wybór jest bardzo duży, polecam ten na dworcu koło apteki i taki mniejszy przy Wojska Polskiego.
|
|
Matka wspominala mi ze sa tam czasem takie rzeczy,moze i sie skusze to bym se kilka mial ze jedne ze sklepu.
|
|
Naprawdę można wyczaić ciekawe spodnie, ba nie tylko spodnie, często jak tam wpadam to za 15zł wynoszę ze sobą z 7 nowych koszulek w bardzo dobrym stanie, z bardzo oryginalnymi, solidnie wykonanymi wzorami i do tego jakąś bluzę typu longsleeve (ostatnio Jack Wolfskin)
|
|
przekonales mnie .
|
|
No to teraz zostało mi tylko życzyć udanego polowania na okazje ;]
|
|
Ja widziałem na ul. Farnej na rogu i w galerii stokrotka ,,50 style''
|
|
w 50 style to byl jeden model i nie bylo rozmiarow
|
|
Przecież jest w Łomży sklep Wrangler. Na ulicy krótkiej.
|
|
To jest sklep Lee
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |