piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Studio Band

Witam,
szukam namiarów na zespół weselny Studio Band. Jeśli ktoś ma do nich kontakt to bardzo proszę o informację.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Studio Band

Masz tutaj o nich stronkę, wygooglaną na poczekaniu, może dzięki niej się z nimi skontaktujesz.

http://www.weselezklasa.pl/studio-band-muzyka-na-zywo,ogloszenie,1553,ogloszenia-weselne.html

Pisałam do nich maila z tej strony, ale nie mam żadnego odzewu. Telefonu niestety tam nie podali.

Ok po dłuższym grzebaniu w necie, odkryłem, że to stare Magda Band i znalazłem taki oto numer:

601 967 188

Chyba coś jednak nie tak z tym numerem bo jest do kogoś innego...
http://mastersmusic.pl/kontakt/

To nie jest ten sam zespól. A Studio Band juz nie istnieje.

A poza tym nie chodzi mi o zespół Magda Band

Edziu, znowu piszesz bzdury .

Cóż, każdy może się pomylić i tu do mojego błędu się przyznaję. Chciałem pomóc, człowiekowi w potrzebie, a że nie znam się na zespołach disco polo i weselnych bo omijam je szerokim łukiem, zarówno zespoły disco polo jak i wesela, to wybaczcie mi mój błąd, obiecuję poprawę. Może ciężko w to uwierzyć (szczególnie Tobie zezowaty) ale jestem tylko człowiekiem i mam prawo się pomylić, nikt nie jest idealny.

Waśnie chodziło mi o zespół weselny, który nie gra disco polo a oni byli takim zespołem. Szkoda, że chłopaki już nie istnieją bo na prawdę świetnie grali

CHWALIPIĘTO - To na drugi raz najpierw pomyśl ( jeśli potrafisz ? ) a jak nie i nie wiesz nic w danym temacie, to nie wymądrzaj się w sprawach o których nie masz " zielonego " pojęcia " .

... wujka google każdy sam może zapytać , oj nadgorliwy jesteś Edziu .

Patia chłopaki istnieją i dobrze się mają.

jak nie Studio Band to polecam GTW. Grali na moim weselu i to zdecydowanie nie było dosco w polu. Takie trochę obłaskawione Studio Band:)

wesele bez disco to po co tam iść :) chyba posiedzieć

graja na żywo, przez co drogo, dużo przerw no i sztywno.

Lepiej się czują jak ludzie zbiorą się przed scena i ich słuchaja niż granie dla kiwajacych się gości lub do kotleta

także się zastanów

I tu Garbaty Aniele potwierdzam i przybijam, poza tym jest kilka zespołów które grają taką muzę jak chcesz,( rock, blues,biesiada, itp), ale myślę że disco w polu też musi być gdyż goście weselni mają różne gusta.

Fanka bocianka a masz może jakiś do nich namiar?

A co do reszty osób to powiem Wam, że można zintegrować gości inną równie dobrze znaną każdemu muzyką. Owszem kilka piosenek disco polo powinno znaleźć się na weselu, ale nie chcę aby one przeważały i głównie były grane. Studio Band byli u mojej koleżanki i każdy z gości doskonale się bawił i znalazł coś dla siebie.
Zależy mi aby mieć na swoim weselu profesjonalną kapelę a nie duet z dwoma parapetami

Dokładnie lepiej wziąć kogoś profesjonalnego, na weselach może i się nie znam, ale byłem na kilku różnych imprezach w życiu, na kilku było ok ale pamiętam jedną gdzie wodzirej okazał się być jakimś gościem z łapanki i w rezultacie okazało się być drętwo, może obrazek niżej wyrazi to lepiej.

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/06/563ad00b89e467a46f9c97f1f32eb01f.jpg?1341091100

napisał : Autor: Edvard18 (---.centertel.pl)
Data: 04-01-13 18:47

Cóż, każdy może się pomylić i tu do mojego błędu się przyznaję. Chciałem pomóc, człowiekowi w potrzebie, a że nie znam się na zespołach disco polo i weselnych bo omijam je szerokim łukiem, zarówno zespoły disco polo jak i wesela, to wybaczcie mi mój błąd, obiecuję poprawę. Może ciężko w to uwierzyć (szczególnie Tobie zezowaty) ale jestem tylko człowiekiem i mam prawo się pomylić, nikt nie jest idealny.

Jak nie wiesz nic w danym temacie, to nie wymądrzaj się w sprawach o których nie masz " zielonego " pojęcia i nie pisz bzdur - nadgorliwy jesteś Edziu .

Edziu, chłopczyku CHWALIPIĘTO tracisz zimną krew, bo autopromocja Ci nie wyszła ?

Zezwaty- http://www.youtube.com/watch?v=7Fr1VFEOJug

i jeszcze odsyłam do tematu Pan "Troll"

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=570296&t=570296

a co to za zespol jesli mozna wiedziec

Wspaniały

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org